שרשור שירים - כתיבה אישית...

PuRple winter

New member
שרשור שירים - כתיבה אישית...

ראיתי פה לא מזמן שמישהי כתבה שיר וכולכם הגבתם... אז עלה לי רעיון..לכל הכותבים למיניהם פה..היצירתיים שביננו...תעלו לכאן שירים כתובים שלכם ואנחנו נשרשר לכם תגובות...זה יכול להיות מעניין...וכמו כן עם יש לכם הרכבים ואלה שירים של ההרכבים שלכם או סתם כתיבה אישית אז גם שתפו אותנו.. שיר מותקק עם לדעתך זה שייך לשרשור של הדברים שלא מתאימים לפורום הכללי אלא לפורום אוף רק תעבירי ותודיעי.. אני יתחיל..זה שיר של ההרכב שלי..מילים: אני.. מקום אחר - אי שקט סורר בכל מקום בו אני עובר מאבד ת'שפיות חוזר כל פעם על אותה הטעות מסתגר בחדר מנסה להשלים עם הבדידות אין לאן ללכת רוצה לברוח מהמציאות לא יכול לסבול את זה יותר רוצה להרדם ולא להתעורר הזמן נעלם הוא לא עובר מחפש מקום אחר, מקום אחר שם יהיה טוב יותר הדממה בוערת בכל פעם בה את מדברת השפיות נשרפת כשדמותך ממוחי הולכת נעלמת מסתגר בחדר מנסה להשלים עם הבדידות אין לאן ללכת רוצה לברוח מהמציאות לא יכול לסבול את זה יותר...

stephany144

New member
אני בעד

אבל הפורום הזה לא נוח לקריאת הודעות וכאלה. בהייד פארק הכי טוב לדעתי לפתוח כזה אשכול. אפשר לעגן אותו וכאלה..

polekiko

New member
הנה

החולות מלטפים את קו האופק והשמש בוקעת מעירה אותה והיא כל כך יפה כשהיא מתעוררת ואני מסתכל מהצד והיא בכלל חלום היא לא לי היא לא לי היא לא לי והחולות משחירים והשמש מתחת והכל חשוך מבלד אור אחד שנוצץ בעיניי, את... את לא לי את לא לי את לא לי

eladi88

New member
אממממממ שיר טבע כזה

ואני לא מת על שירי טבע :\ מה השם של השיר?

eladi88

New member
כן נו בסדר

הבנתי שזה על בחורה... אבל זה מתואר ע"י טבע וכאלה... כפי שנאמר על טעם וריח אין להתווכח

זה בסדר :)

אגב, כשתהיה באייסיקיו שלח לי הודעה, זה יכול להפוך לפינה ממש ממש טובה.. אם אתה רוצה להפעיל אותה דבר איתי.. אם לא אז גם דבר איתי חחח נעביר אותה למישו אחר..

stephany144

New member
גמאני גמאני גמאני :)

והכל בהשראתכם. תבורכו כולכם
-תקווה- כשימים שחורים מכים אותי הלילות הופכים ללבנים יותר. כשיש תקווה בעיניים קשה לי לדעת לאן ללכת הלכתי לאיבוד כשיש להם תקווה בעיניים אני מבינה שהם ניצחו וששום דבר כבר לא אבוד כל מה שמשמח אותי הופך לטוב כפליים 'גל של הזיות' בתוך העיניים סוחף אותי עם זרם המים למקומות נוצצים בשמיים בתוך כל זה אני מבינה שיש ציפורים- שלא נועדו לחיות בשבי בגלל שהן צבעוניות מידי לכלא האפור הזה.

eladi88

New member
פשייייי סטפ

אחלה שיר אהבתי במיוחד ת'בית האחרון.... ואני שם לב שבשירים שלך יש נגיעות קטנות [שמספקות לך מטרהההההה] משירים של בית הבובות...

mory89

New member
אמממ

זה יפה, אבל כאילו קחי את זה בתור ביקורת בונה, לא הכי הבנתי מה הקשר בין הבתים..

pishkashit

New member
קצת סדר עם הפינה הזו!

לדעתי יהיה נחמד שכל שבוע מישהו אחר יפרסם שיר וכך תהיה הזמדנות לקרוא את כולם בלי לפספס ושבוע שלם לכתוב תגובות ליוצר שכתב את השיר או הסיפור או לא משנה מה זה. במקום שככה כל אחד משרשר לכאן שירים שלא ממש שמים לב לזה כי הכל ביחד.

../images/Emo45.gif

קראתי קצת.. השירים שלך ממש יפים, אבל בגלל שיש מלא שירים אולי אפשר שמישו יפעיל פינה ואנשים ישלחו לו יצירות שנכתבו בידיהם והוא יפרסם כל שבוע.. מה אתם אומרים?

kaktusa

New member
../images/Emo45.gif

מעניין שמתי לב שבהרבה שירים שכתבתם כאן חוזרים הביטויים "אין לאן ללכת" וכל מיני משפטי חוסר אונים כאלה. גם בשירים שלי יש כאלה. הם כתובים בבלוג שלי.... יום אחד אני אכתוב גם פה כמה אם אני ארגיש בנוח.

למעלה