שרשור שירים - כתיבה אישית...

pishkashit

New member
ממש יפה ../images/Emo9.gif

השיר הזה מבוצע איפשהו? אפשר לשמוע אותו?

talba3

New member
וואי איזה שירים יפים

חבל שאני יכול רק לקרוא אותם ולא לשמוע אותם!

PuRple winter

New member
לכולם...

חח לשם שינוי אני מסכים עם הרעיון של שיר לגבי הפינה... כל שבוע(ואני בעד ימי חמישי כשאני חוזר מהבסיס) כל אחד שיירצה לפרסם את אחד מהשירים שלו ידבר עם שיר ונסדר את השרשור הזה שלכל אחד יהיה שיר בשבוע לפרסם שיבוא לו..ואז כל מי שרוצה להגיב יגיב אבל על כל השירים שיפורסמו לא לעשות סלקציה..מזה פה שואה?!?! עד שבוע לאחר מכן ואז יפורסמו שירים חדשים... ומזה אף אחד לא הגיב על השיר שלי..אני מרגיש מקופח..הוא לא עד כדי קח גרוע...רק בגלל זה קבלו עוד שיר של ההרכב שלי שאני כתבתייי... אפור בחוץ - בוהה בתקרה מביט מהחלון בחוץ סערה נעצרו מחוגי השעון גשם שוטף העולם קפא דם מטפטף מתמונתך האחרונה אפור בחוץ וכל מה שנשאר זו רק פיסת ניר דיו מתוק מסמל את כל הסבל עכשיו נשארת סתם עוד מודעת אבל זרוק במיטה בפינה חשוכה חושב בלי הפסקה על אותה התמונה איך את עזבת בלי שום הודעה ואיתך את לקחת את כל מה שהיה אפור בחוץ.. נשארו לי רק דמעות נשארו לי רק תמונות נשארו רק זכרונות נשארו רק שאלות שכל הזמן חוזרות נעלמת ונשארת עם כל התשובות אפור בחוץ...

eladi88

New member
כישרוני אתה!

ולמה אתה אומר שאפחד לא הגיב על השיר הקודם?? הגיבו... איזה הרכב יש לך??

matanbru

New member
וואי שיר מעולה

למען האמת אהבתי תשיר הזה הרבה יותר מהקודם.. השיר הזה מדבר אלי כל כך!!

PuRple winter

New member
תודה..

כההה פשוט יש טיפונת בלאגן אז לא מבינים מי מגיב למי...כזה...חח יש עוד המון....אבל לאט לאט..:) סתם הרכב כזה..כמה חברים ..ת'אמת שעכשיו טיפונת אנחנו בהפסקה בגלל שכולנו התגייסנו ואין הרבה זמן אז זה בעיקר בשביל הכיף שלנו כרגע.. קוראים לנו "שקיעה" אנחנו מנגנים רוק ישראלי אווירתי..חח ככה אנחנו קוראים לזה...:) עוד שירים בקרוב

mory89

New member
אז ככה,

דבר ראשון אחלה רעיון.. דבר שני- אתה כותב ממש יפה!! בהצלחה עם זה!

mory89

New member
ד"א..|כוכב|

גם אני כותבת שירים יש לי המוןןן המוןן... כלומר, יש לי מחברת שאני כותבת בה שירים כבר מכיתה ח'.. וכמו שכבר אמרתי.. יקח קצת זמן עד שאני יחליט להעלות אותם לפה..

ny34

New member
רעיון מעולה ../images/Emo13.gif

יש לי כמה שירים.. אבל נחכה לפינה או לא נחכה לפינה? אממ.. הו וול, נשים אחד עכשיו.. בא לי Alone It's doesnn't fell the same anymore your'e surrounded by a lot of people and fell alone and no one see and now one cares is there anybody out there to be with you?! you don't know who loves you when your'e alone take out all the pain and no one knows!! and no one see and no one cares is there anybody out there that loves you?! now you laying down.. in the cornner of the world they try to hear you but your'e already gone and no one see and no one cares is there anybody out there that think off you?! is there anybody out there at all?!

../images/Emo13.gif

תדחפי לעיניים זכוכית תיזהרי לא לשבור לא להשאיר מאחור אל תמשכי בשיער של מלאך מלוכלך תשמרי על שתיקה תתפסי לך מרחק יהיה לך בטוח לבד אז מה רץ לך ילדה מתחת לעור מה כואב לך בין השפתיים אז מי בורח לך באמצע החיים איזה עולם מתמוטט שם בינתיים תלמדי לעצום את עיניך תפסיקי לשאול ולתהות במילא אף אחד לא יודע איך ממשיכים מפה ולאן ואין להם איך לענות ואגב, אני חדשה שלום

mory89

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ואני רואה שמתגלים פה כישרונות חדשים...

talba3

New member
אהה מורקי גם לי יש מחברת שירים

חחח אבל היא סודית חח שלי ושל ידידה שפעם הייתה כמו אחותי וריב מגעיל מפריד בינינו היום כבר בערך חצי שנה. נראה אולי נעלה איזה שיר אחד צריך לחשוב על זה לעומק!

mory89

New member
חחח כן, סיפרת לי..

אבל יש לי מחשבת שירים שרק שלי.. ורק חבר שלי לשעבר וחברה טובה שלי קראו ממנה.. וגם לא את הכל.. וכנ"ל בקשר להעלת שירים..

למעלה