שרשור שלב 13: האמא של השלבים

אם אמא כזו, אני מעדיף להיות יתום :-

איזה פחד אמא, שהמטרה שלה היא להכאיב לך במשך יום שלם.

היום קשה אך הקשה ביותר הוא 17

בעיקר משום שהרוכבים יהיו לאחר שבוע בהרים. והיום בק"מ ה- 60 של הקטע הם יעברו ליד האנדרטה של הרוכב האיטלקי פאביו קאזרטלי ז"ל. האלוף האולימפי מ 1992 שנהרג המורדות הפירינאים בטור של 1995. הוא רכב עם ארמסטרונג באותה קבוצה (מוטורולה)

ובינתיים, 30 ק"מ מהפתיחה

ווייט ושבאנל בבריחה חסרת סיכוי...אבל מה, את הלוגו של CSC רואים הכי הרבה השנה...

יש לי כמה שאלות

א) האם נראה לכם שרסמוסן (שעכשיו תקף את הדבוקה) מנסה ללכת על מלך ההרים? ב) מישהו יודע איך באסו הצליח בנג"שים בשנה שעברה (בפרולוג הוא הפסיד חצי דקה על המנצח - זה הרבה?) ג) למאיו שוב יש בעיות באופניים - מה קורה פה?

יש לי כמה תשובות

אני מקווה שהם יספקו אותך
. 1) קשה להאמין שראסמוסן הולך על החולצה המנוקדת, ההפרש שלו מויראנק הוא גדול מדי (21 נקודות לדני ו-95 נקודות לצרפתי). ראסמוסן ינסה להשיג ניצחון, או לעזור לליפהיימר במקרה שהוא יתקוף. ראסמוסן הוא רוכב מאוד חזק, ובוואלטה הוא התקיף קטע אחר קטע, עד שהוא הצליח לנצח קטע (אם אני לא טועה הוא סיים בעשירייה הראשונה שם). 2) באסו לא הצליח בנג"ש, זו נקודת התורפה שלו. אחת הסיבות למעבר שלו לקבוצה של ריס, היא כדי שהוא יוכל לשפר את היכולות שלו בנג"ש. במהלך כל העונה היו דיווחים על כך שהוא נמצא המון זמן במנהרות רוח על מנת לשפר את היכולות שלו. בינתיים לפי התוצאות שלו העונה, השיפור עדיין לא משמעותי. אבל יכול להיות שנופתא ממנו. 3) שאלה טובה, צריך לשאול את הטכנאים של אוסקלטל. אבל יכול להיות שהוא עבר לאופניים קלות יותר לקראת ההרים.

nitzigertzi

New member
ובאותה נשימה....

היכן בלוקי? האם הוא לא התאושש מההתרסקות בשנה שעברה?

בלוקי התאושש דווקא ועבר קבוצה

(לקבוצה של ווקלר), אבל במהלך ההכנות לטור נפצע שוב וכחודש לפני התחרות הודיע כי לא ישתתף השנה במירוץ

סביר להניח שנראה את הפלוטון מתחיל

להתפרק בקול ד'אג'נה, ובטיפוס האחרון לפלטו דה-בייל, נראה כבר קבוצות מיניאטוריות של רוכבים

בלוקי כבר עזב את הקבוצה של ווקלר

לפני יותר מחודש. הוא לא הודיע שהוא לא ישתתף בטור אלא קבוצתו הודיעה את זה ובעקבות ההודעה הזו הוא ביקש וקיבל שחרור מקבוצה.

emissary

New member
מה זה הסימן הכחול במפה?

כמו שהאדום זה מלך ההר, והירוק זה ספרינט.

emissary

New member
ובקשר לשתיה

הם יכולים לקחת מים מהמכוניות תמיד? ולמה יש רוכבים שמכניסים את האוכל שלהם אל תוך החולצה?

מים מהמכונית...

וגם מזון, בין ק"מ 50 ל-20 ק"מ לפני הסיום, פרט לימים חמים במיוחד, אז ינתן אישור חד-פעמי. הרוכבים המכניסים בקבוקים לחולצות הם הפועלים, "הדומסטיק" המביאים מים לרוכבים האחרים. לכן הם מכונים גם "מביאי המים".

shiri 80

New member
זה לא מבאס נורא?

ז"א האם אין מרמור רצחני אצל הדומסטיקים ? או שזה בעצם כל העניין ? נראה לי נורא מבאס להיות תמיד זה שצריך לוותר , על הגלגל , על הזמן .. על הכבוד? או שרק להיות בקבוצה של אמרסטרונד/אולריך וכיוב זה כבוד (וכסף..)

nitzigertzi

New member
לגבי ארמסטרונג-באסו

שון קלי אמר בתגובה לשאלה שארמסטרונג דאג רק למתחריו העיקריים (לפחות לגבי אתמול) ולכן היה די מרוצה מהסיטואציה אליה הגיע עם באסו. בכל מקרה הוא טוען שזה לא שהוא לא ניסה לנצח, אלא פשוט הגיע לסיפוקו (אם אפשר לתרגם כך) מהסיומת של הקטע.

nitzigertzi

New member
מישהו יכול לספר

כיצד בדיוק נהרג הרוכב, שעומדים להגיע לאנדרטה שלו בקרוב?

למעלה