שרשור שלב 13: האמא של השלבים

פביו קסטרלי

רכב עם ארמסטרונג בקבוצת מוטורולה בשנת 92. שבר את המפרקת בגלישה מההר ונפטר במקום. יומיים אח"כ זכה ארמסטרונג בקטע בלימוז', והקדיש אותו לחברו פביו קאסטרלי.

טעות שלי בלבלתי שני דברים...

92 היא השנה שקסטרלי זכה במדליית זהב באולימפיאדת ברצלונה. 95 היא השנה בה, הוא נהרג בטור.

הטור של 1995

הוא התרסק בירידות במהלך הטור. ראשו פגע במעקה הבטיחות בצד הדרך והוא נהרג. לא חבשו אז קסדות. למחרת הרוכבים רכבו לאט, מעין תהלוכת אבל לזכרו של קאזרטלי ולא התחרו. הדבוקה אפשרה לרוכבי מוטורולה(הקבוצה של קאזרטלי) לחצות ראשונה את קו הסיום. יומיים לאחר מכן ארמסטרונג ניצח בקטע והצביע לשמיים לזכרו של קאזרטלי. מאז, כל פעם שארמסטרונג מנצח קטע של הטור באזור הוא מצביע לשמיים ומקדיש את הניצחון לחברו שנהרג אז. מאוד יכול להיות שגם היום זה יקרה.

ראו עכשיו את המקום המדויק בו זה קרה

קוביות הבטון שראו עכשיו בירוספורט. קאזרטלי התרסק שם בדיוק. ראשו נחבט באחת מהקוביות האלו.

עוד כמה פרטים על המקרה

הקטע בו קאזרטלי נהרג היה ה- 15 של הטור 95 ניצח בו ויראנק. בקבוצת מוטורולה רכב, חוץ מלאנס ארמסטרונג, אנדריאה פרון האיטלקי הרוכב בקבוצת סי אס סי בטור הנוכחי. פרון הוא סגן אלוף איטליה בנג"ש השנה ובשנת 2001 היה האלוף האיטלקי בנג"ש.

gwiser051

New member
זה היה ביום גשום...

ביותר , באותו יום היו מספר רב ביותר של תאונות אני כבר לא זוכר בדיוק מי(אני חושב שאלכס תזולה נפל גם הוא ונפגע וחזר) , באחת הירידות פביו קזרטלי ז"ל פשוט החליק לא הצליח לקחת את הסיבוב עקב המהירויות הגבוהות בהם נסעו הרוכבים - לא היה צילום און-ליין של האירוע אבל זה היה אירוע מאד טרואמתי שהשפיע כבובן על הטור , למוחורת היתה הפסקה של יום של הטור ולאחר מיכן הומשכה התחרות (אשמח לקבל תיקונים)

זבלדייה בהתחלה עכשיו המילטון

ועוד כמה יפרשו עד לסיום של היום. ווקלר מועמד לפרישה. ההשרדות שלו אתמול היא מסוג המאמצים שעולים בבריאות.

miko1810

New member
שימו לב לחולצה הצהובה

הוא עדיין בפלוטון! וכבר עברנו שני קולים!

ווקלר סובל ומכאן זה נראה ש...

הוא ייפרד מהחולצה הצהובה היום וייתכן כי יפרוש מהטור כבר היום. מבצע ההישרדות שלו אתמול היה מסוג המאמצים שהתשלום עליהם הוא בבריאות. פעמים רבות לאחר מאמץ שכזה הכיבה מורדת ולא מעכלת מזון והגוף מסרב לקלוט נוזלים כהלכה. אם ווקלר לא סובל מכל אלו זו תהיה הפתעה נעימה. מחר יש יום מישורי ואם הוא יגיע לשם הוא יוכל להתחיל את קטעי האלפים לאחר מנוחה (יום שני)ובלי הלחץ הצהוב.

miko1810

New member
כולם סובלים ויסבלו היום.

אבל זה ממש פנטסטי איך הוא יורד למטה, ופתאום מתאושש וחוזר חזרה!

arielven

New member
רסמוסן,הדני מרבובנק היה אלוף עולם?

הוא בקבוצת בריחה, יש לו על הקצה של השרוולים את צבעי הקשת. אולי הוא לקח בטעות לאריק דקר את החולצה.... סתאם,איזה אליפות הוא לקח?(מירוץ או נג"ש)ומתי?

arielven

New member
מתי?

רולנד גרין פעמיים,פיליפ מיירהגה וההוא מוולו-קנונדייל שכחתי את שמו לקחו בשנים האחרונות,מתי הוא הספיק לקחת?נראה די צעיר.........

אני ממש לא מקנא במאיו

נשמע כאילו שהוא מיואש מהחיים ואפילו ניסה כבר לפרוש

yossi113

New member
מנולו סאיז הכריח אותו להשאר

מעניין מה יהיה לו (לסאיז) להגיד בסוף הטור אחרי שפתח את הפה בצורה כ"כ מכוערת לפניו...

yossi113

New member
אופס, טעות ../images/Emo163.gif

סאיז הוא המנהל של הראס... אבל הדברים עדיין בתוקף

למעלה