שרשור של הפרק היומי?

עכישו נהיה לי סדר בפאזל

אז יש ל לראות את הפרק לפני שבוסטמנטה נפגש עם אלמה כי ראיתי קטע
צחקתי מאיך שהיא דפקה לקולצי' את האוטו ודחפה אותו למים גדול !! תודה על ההסברים - עשיתי לי קצת סדר בבלאגן

DinaLiza13

New member
פרק 113!../images/Emo41.gif

נמשיך בשירשור הזה על הפרק היומי! אני אהבתי את הפרק במיוחד את הקטעים של מ"מ חולה עליהים!!
ומסכן דייגו!!!!!!!!!!! איזה קטעים היה עם אלמה ופרנקו!! נקרעתי! וסה"כ היה פרק חמוד ודיי יפה!

eveligne406

New member
יואאא זה הורג אותייייייי

כמה פעמים אפשר לחרוש על ה"יש לו קטן" הזה?!?! כמה פעמים אפשר לומר את אותה הבדיחההה כמהה?! עכשיו תאו הולך לאכול אותה...בגדול. עכשיו יחשוב שהוא עירב בזה את רובר ואת דייגו... ומעניין מה דייגו יעשה לרוברטההה..... ואיזה מסכן מיגל הוא לא יכולה לומר למיה ...איזה באסה זה...

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo45.gifצודקת בקשר לבדיחה הזו......

פעם ראשונה היה מצחיק.. אחרי זה כבר לא
והיה פרק חמוד.. השיער של מיה ממש יפה ככה!! רוברטה כזאת חמודה..
מסכן דייגו..
אבל זה מגיע לו על שלא הקשיב לרובר!!!
איזה מותק תאו!!!
מיה ומיגל מדהימים!!
קולוצ'י ואלמה סתומיים.. כאילו שזה לא היה ברור שהיא הולכת לדחוף אותו... איך כולם היו מופתעים אחר כך..
זה היה דיי טפשי... ולצערי לא ראיתי עד הסוף.. באסה
מה היה הסוף??

סוכריה16

New member
כןןן! איזה שיער יפה יש ליפתי../images/Emo99.gif

ארוך כזה מאוד ארוך... וגליייי וזה ממש יפה! ואיזה גוףףףףףף.. מדהימונה

eveligne406

New member
היה סופר מתח!!!!!!!!!!!!!!

חח סתם המתח הכי לא מותח שהיה עד עכשיו...סתם קרלו בא לאלמה... ולא הבנתי למה פפה הייתה צריכה להחביא את הפרחים שלו!!!

bigmomentom

New member
נהייתם קמצנים בשירשורים?

מה קרה, לא מגיע לפרק 113 שירשור משל עצמו? ולפרק: פרק מדליק מכמה סיבות: קודם כל מלא צילומי חוץ, ים-יאכטה, קניון -מה רע? כבר נמאס מבה"ס! דבר שני פרנקו-אלמה. חולה על הקטעים ביניהם, הרבה בזכות נינל הנהדרת. מיה ומיגל- טוב, לא נראה לי שצריך להסביר למה... (למרות שהקטעים שהוא עושה לה מביאים לי חשק להוריד לו כאפה) המשולש רוברטה-תאו-דייגו מתחיל למצוא חן בעיני יותר ויותר. וחוץ מזה בכללי כולם נראים הרבה הרבה יותר טוב. פרופס למחלקת האיפור והסטיילינג של הסידרה.

סוכריה16

New member
חח באמת קמצון!!!

אני הכי אהבתי את קטעי מיה ומיגה בכל אופןןןןןןןןן חחח.. דיי הם הבכי מתוקים שיש! ונכון, מיגה קצת מעצבן פעם הוא כועס אחר כך בא לבקש סליחה! אבל לא משנהההההההה... איזה גוף יש לוווווווווווווווווווו! ממתיי יש לו כזה?!?! אאהאהאהאה ולאנהי וואי שהיא ישבה איתו שם למעלה.. מדהיםםםםםםםם

למעלה