ווקשע
ר רעות האכלנית New member 17/8/06 #24 לילה טוב לכולם../images/Emo29.gif../images/Emo205.gif אין "חברים"
ח חלי 66 New member 17/8/06 #25 מזל טוב לרוברטו בן שושן ולאישתו שלי אתמול נולד להם בן בכור שיהיה במזל טוב המון אושר בריאות ונחת
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 17/8/06 #27 קראתי גם:]../images/Emo110.gif חח עוד שפירסמו בהתחלה זה תמיד היה לפי החודשיםם של מאיה, אז ידעתי שזה יהיה בערך אותו התאריך.. מזל טוב:]
קראתי גם:]../images/Emo110.gif חח עוד שפירסמו בהתחלה זה תמיד היה לפי החודשיםם של מאיה, אז ידעתי שזה יהיה בערך אותו התאריך.. מזל טוב:]
ש שיר חולה על אגמי New member 17/8/06 #40 יייייייייאאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif בטח יהיה תינוק מזה יפההההההה ואגם תיהיה בבריתתתתתת
א אייללוש New member 17/8/06 #47 יאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif להם בדוגרי התינוק שלהם יצא מהמם בטח ומיכי מזל"ט למאיוש שלכם
ה הדסי מתה על אגמי New member 17/8/06 #144 חחח... מחכה לברית../images/Emo204.gif בטח אגם תהיה ואז יהיו תמונות וסירטונים חדשיםם אולי הם יעשו גם פדיון הבן כי הוא בן בכור
חחח... מחכה לברית../images/Emo204.gif בטח אגם תהיה ואז יהיו תמונות וסירטונים חדשיםם אולי הם יעשו גם פדיון הבן כי הוא בן בכור
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 17/8/06 #26 חח אני עייפה../images/Emo110.gif בקושי ישנתי הליללללה חוצמזה שמחר יש תפגישה הזאת של ההכנות האחרונות, אמאלה.. הדס תהני! אביחי תהיה בריא יעל גמאת שרית תודהה! ופטרי מחר אני רואה אותך חח התחשק לי לכתוב כמו פעם את כל מי שהיה לי מה להגיד בהודעה אחת כמה זמן לא עשיתי את זה עזבו זאת השעה.. הקיצר לילה טוב אני אלך עוד מעט לישווון.
חח אני עייפה../images/Emo110.gif בקושי ישנתי הליללללה חוצמזה שמחר יש תפגישה הזאת של ההכנות האחרונות, אמאלה.. הדס תהני! אביחי תהיה בריא יעל גמאת שרית תודהה! ופטרי מחר אני רואה אותך חח התחשק לי לכתוב כמו פעם את כל מי שהיה לי מה להגיד בהודעה אחת כמה זמן לא עשיתי את זה עזבו זאת השעה.. הקיצר לילה טוב אני אלך עוד מעט לישווון.