שרשור שמות

death spirit

New member
כן..

חחחח.. כן זה השם שלי.. ואיך את יודעת..? מה את קוראת ת'בלוג שלי..?

flowers girl

New member
יפ.

ילדה מסכנה..
תרגישי טובבב מותק

flowers girl

New member
זה לא נראה לי כזה נורא..

בגלל חיים אתגר, שכאילו "התרגלתי" אז זה לא נשמע לי מוזר במיוחד, אבל זה עדיין שם לא נפוץ- בכלל
זה כל האנשים האלה שמנסים להיות מקוריים ויצירתיים ויוצאים להם שמות מהתחת

מה לגבי :

אתגר קרת.......אם כבר אמרתם אתגר....וזה שם מהמם! יש: חלום- בת צדפית-בת ו.אני צריכה להיזכר

apl

New member
תמשיכו להמציא,אתם יצירתיים היום../images/Emo3.gif

אגב,לא נשאלתם לענות על שם מוזר למישהו\י שיצאתם איתו\ה,ולא על שם מוזר ששמעתם בכלל?

yonuchka

New member
כמה שמות מיוחדים

לחברה הכי טובה שלי קוראים מגל ( כן, כמו הכלי שקוצרים איתו חיטה/ שעורה/ אני יודעת...) ומישהי שאני מכירה יצאה עם מישהו שקוראים לו יער- שזה גם די הזוי, אך מגניב!

קטרפי

New member
זה כמו פורסט גאמפ ../images/Emo110.gif

והשם הכי מוזר שלי זה - דפנה.... אני יודע שזה לא שם מוזר אבל זה היה החברה היחידה שלי ככה שאין הרבה אופציות

free soul

New member
תתראו לכם מצב..

סתם אני מעלה איזה קטע שאמרתי לחברה שלי.. [יש לי דימיון מפותח..
] ככה אמרתי לה:"תתארי לך, את הולכת ברחוב, את רואה מרחוק גבר חתיך, ממש חתיך עולמי, בא לך לגמור רק מהמראה שלו! הקיצור, הוא מתחיל איתך את לא יכולה להביט בגלל היופי הכובש שלו.. ואת מסוקרנת לגביי השם שלו.. את שואלת את שמו.. ושמו אפריים!!!!"

מיטללל

New member
לחברה שלי קרא דבר דומה

(שהיינו קטנות וטיפשות ושם היה נראה לך נורא עקרוני) הוא היה חיים. ככינוי חיבה היא קראה לו חן
ואם היה קוראת לי כזו סיטאוציה... והייתי ממש מתלהבת ממנו... אז הייתי מחייכת ואומרת: "לי קוראים מיטל". (מאז משחק החיים, "אפי" הפך להיות אופנתי!)

../images/Emo26.gif

פעם הייתה ילדה בביצפר שלי <היא סיימה י"ב> שקראו לה כוכב... ופעם הכרתי בתנועה אחת בשם קסם... אבל לדעתי שניהם יפים באיזשהו מקום....

וואי יש לי כ"כ הרבה שמות כאלה..

שהייתי באילת השנה הכרתי משפחה שלמה שלכל הילדות שבה קראו ככה: מפל, כנרת, ים, אגם ולילד הקטן שם קראו גשם...: \ אממ..מעבר לזה אני מכירה אחד שקוראים לו לידר, ובת ששמה יורטל והשנייה היא אסתר אבל עם קמץ מתחת לא'.... עוד אחת שיצאה עם ידיד שלי זו סילעית...פחחחחחח... נו טוב אז לא יצאתי איתם..אבל זה שמות מוזרים!!!חח...

למעלה