אני ב 23 במאוס
כ כאפוס New member 21/8/05 #21 נוסעים בשלישי הזה!!!! אללאק חבר'ה כמה שאני מת לסוע כבר.... נהיה במאוס ל8 ימים... יהיה אחלה עם כל הישראלים.... איזה חרוזים פה..משו מדהים...
נוסעים בשלישי הזה!!!! אללאק חבר'ה כמה שאני מת לסוע כבר.... נהיה במאוס ל8 ימים... יהיה אחלה עם כל הישראלים.... איזה חרוזים פה..משו מדהים...
ד דנה הספינרית New member 22/8/05 #25 גם אניייייייייייייייייייייייייייייי רוצה להיות שם מחר!!!!! נאפה תמיד תישאר בליבי....
1 1אניטוש New member 22/8/05 #26 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דנה חאלס צאי מזה...יאללה עוד שנה שנתיים אחרי הצבא אנחנו שם! ואם לא שם..אז באיטליה..את לפחות..אבל מה שבטוח אוטוטו אילת..לא שזה משתווה לנאפה חחחחחחחחח בכלל בכלל לא..אבל בקטנה..נעשה צחוקים הכי חשוב
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דנה חאלס צאי מזה...יאללה עוד שנה שנתיים אחרי הצבא אנחנו שם! ואם לא שם..אז באיטליה..את לפחות..אבל מה שבטוח אוטוטו אילת..לא שזה משתווה לנאפה חחחחחחחחח בכלל בכלל לא..אבל בקטנה..נעשה צחוקים הכי חשוב
ד דנה הספינרית New member 22/8/05 #28 טוב חבר'ההההההה סתמו!!!! אני אמשיך להיכנס....אני סתם כותבת הודעות משעמום...ואני כבר יצאתי מזה אני סתם משחקת אותה
טוב חבר'ההההההה סתמו!!!! אני אמשיך להיכנס....אני סתם כותבת הודעות משעמום...ואני כבר יצאתי מזה אני סתם משחקת אותה