שרשור תה וקרקר, מי מכין?

י ע ל ג ר

New member
קרן עם הנאום לאומה

כמה צביעות יש בבן אדם אחד... אבל הכי הכי לא מגיע לגב המקום הראשון הוא משתמש בקרן ויש לי הרגשה שהוא חושב שקרן אמא שלו נמרח עליה בפינוק מגעיל שבא להקיא.. והצחוקים שלה אליו דוחים די די די עם הצביעות הוא רק רואה את הכסף מול עיניו.... זה כתוב על הקיר ברור כשמש.. הזוג הכמעט מושלם בבית הם כמובן דניאל ואיתן.. בואו נעזור להם ונצביע בכל כוחנו שהצדק ינצח... ב ה צ ל ח ה ...

24שעות1

New member
פולניה - אני כבר אוהבת אותך

יותר ויותר רואים פה בפורום למה לקרן מגיע

לא חבל על הכסף שלכן?

ההפקה מסמסת לה בשביל כולם

24שעות1

New member
הנסיכה - בטוח שאת נסיכה אמיתית

רק נסיכה אמיתית יש לה יכולת לזהות את אחותה הנסיכה אוהבת גם אותך לא להיות שאננים

sendibar0

New member
אני מסמסת 1 לאורטל ../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif../images/Emo142.gif

ריף24

New member
פולניה ו 24 אין טעם לסמס!לא ראיתן עכשיו, שאור

שאורבך יצא מהפסיכולוגית, סימס לדניאל, וכשהם יצאו, דניאל חיבקה את קרן, אורבך החמיא לה על השמלה-אין ספק שקיבלו רמזים והדרכה מאיריס-איך להתנהג! אני מקווה שרוב הקהל מבין את זה, ואם ההפקה מכורה זה יהיה כשיתנו לאורבך ודניאל את המיליון! חייבים לכתוב ושהם ידעו שאנשים לא מטומטמים. מה קרה פתאום שהם מפרגנים?! מה השתנה? למה הטקטיקה שלא נגמרת ומשתנה לנו מול העיניים? אורבך, הפסדת את עצמך, את המעט כבוד שאולי היה לך בחוץ אינני מאמינה שיש אדם אחד שיאמין לך או לדניאל. אל תנסה שינויים בטקטיקה, ראינו בדיוק מי אתה ומי דניאל בימים האחרונים.

אורבך היה מסתורי ומרשים .........פעם

הכניסה לתכנית, הכתרים בשיניים הקידמיות, הקוביות שנמסו, והבחירה בילדת רמת אביב ג' מבחינתי - גמרו עליו אני מסמסת לקרן ומקווה שהיא וגב יצליחו בהמשך קשת+אריה = קומבינציה מעולה

הראלינה

New member
גם אני חושבת כך.

הכי מגיע לקרן. עברה את כל העליות והמורדות ואת כל הקושי ותמיד נעמדה על הרגליים ולא נתנה לעצמה ליפול. בהצלחה לקרן.

שלום172

New member
הראלינה../images/Emo140.gif מסכים ומזדהה עם כל שאמרת

ללא ספק מגיע לקרן לזכות במיליון

המכורה11

New member
תה תה קרן אולי פתחה רגליים להישאר בתוכנית

ולא עמדה על הרגליים קרן דוגמא רעה לבנות ישראל

הראלינה

New member
קרן דוגמא מצוינת לבנות ישראל

מאוד מעניין: כשקרן שכבה עם איתן מתוך רצון להתקרב ולנסות לנצח בקרב עם דניאל, היא דוגמא רעה. אבל כשאיתן שכב איתה ואחר כך לא התייחס אליה כלל ואף התעלם ממנה, הוא אחלה גבר. איתן לטעמי הוא בושה לבחורי ישראל! וקרן, למיליון!

המכורה11

New member
סליחה בחורה לא צריכה לשכב עם גבר בשביל

שום דבר רק מאהבה וקרן היא דוגמא רעה לבנות ישראל המסר שיש בתוכנית זו היא=שתהיא בחורה זולה תרוויחי איכסססססססססססס קרן תמיד תיזכר כהשרלילה של הראלטי גועל נפש

לסמס 6 לליהי כי מגיע לה להיות בגמר!!

הפעם נתתי פול בהודעות כי ליהי בסכמה ממשית!!

למעלה