שרשור תה וקרקר, מי מכין?

י ע ל ג ר

New member
גב לא גבר

מה ששומעים ממנו זה רק אני עצבני, אני עייף , ק ר ן מה אני יאכל מה תכיני לי. ילד שאין לו כח סבל לחלוטין.והוא רוצה את הכסף שיבוא בקלות.. לא ניתן לו ...

ממש וקרן סתם גם נמרחת ודביקה, יאלה תכבדי

אותו שהוא לא רוצה בקירבתך ןכבדי את עצמך.

anonimit75

New member
לואיזה7 את יכולה להרגע. גב נרגע....ולא יעזור

כלום, מרגע לרגע אני משתכנעת שגב נלכד ברשת וכן התאהב... אז נכון, הוא לא מנשק את קרן צרפתיות ולא מרגישים שהוא חש אליה יותר מדי תשוקה, אבל את האהבה שלו אליה מרגישים בהחלט!!! אנחנו נחכה אחרי הגמר...ונראה מי צדק...אני בכלל לא חושבת שהוא משחק היום. הוא שיחק עד לפני שבוע אבל מאז שהחברה של קרן "שטפה" אותו , משהו השתחרר שם... בכל מקרה, את הקול שלי בטוח יש לו !!!

talibatata

New member
גב מאוהב במליון בלבד, בחוץ הוא לא יראה את קרן

ממטר, רואים שהיא מתישה אותו, תכלס מגיע לו.

thisisme4

New member
וקרן מאוהבת בגב? נראה לי גם מאוהבת בכסף

פשוט תעלומה!! אניגמה. האם לקרן יש רגשות אמיתיים לגב, למה למה למה? היא באמת חושבת שהם יהיו זוג? היא נראית מאוד אמינה ונראה שהיא כן מרגישה אליו, אבל עם כל הכבוד לרגש, לבחורה לא חסר שכל!!! ואף בחורה עם שכל לא תלך איתו. אז מה הסיפור? מישהו יכול להסביר לי בבקשה? למה קרן, בחורה שנראית מצויין ומצחיקה, חמודה חכמה ואינטלגנטית נמשכת לגב פשטי? גבר שמשפיל אותה? מה קרה לך קרן שאת ככה? זה הכסף?

../images/Emo6.gif מעניין, אפלייה על איזה רקע?

היא צריכה לומר תודה שבזכות אפלייה מתקנת לקחו לא-משהו שכמותה לתכנית...

היא אמרה שנתנה ועשתה וניקתה ועשתה רעש

ואתמול אמרה הביאה רייטינג ומגיע לה להיות בגמר, חיה בסרט.

adiyon2

New member
מה זאת אומרת?

מי עורגת תעצמה בלעשות לקים, פנים וםדיקורים לבנים ולבנות בוילה?

עם יד על הלב, חודדה ופרידה היו גרועות ממנה

היא ממלאת משבצת מוכרת כמו בכל ריאליטי- יש טייפקאסט בדמותה הם תמיד לוקחים מישהו/י עם אותן תכונות ומאותו רקע בשביל לסגור את הליהוק למרות הוד-מגעילותה היא בהחלט תרמה להרבה רעש וצלצולים שהיוו הסוואה טובה לחלקים מתים של התכנית, למרות שלרוב לטעמי במינון גבוה מהנסבל

למעלה