שרשור תחביבים

הוספתי! התמונה שם זה שלך? ../images/Emo6.gif

ושאלה: יצא לך לשאול את ההורים שלך מה גרם להם להחליט לשלוח אותך לגן ולבית ספר יהודי? כי בכל זאת, זה לא דבר שכולם עושים....

THE WIZARD 55

New member
כן, זאת אני../images/Emo6.gif

מכיתב ד', יפה?.. זאת תמונה שמייק גוניור גונג עשה לי, לפני שנה.. לא יודעת למה, אבל האמת, מצטערת רק על דבר אחד שלא למדתי ערבית, אבל אני לומדת עכשיו:)

אה ועוד שאלות...

בגן נתקלת בגזענות על רקע היותך ערביה? מצד הילדים? והאם היו שם עוד ערבים? ואם היו עוד ערבים, היתה נטייה להתחבר לקבוצות נפרדות של ערבים-יהודים? ומה את זוכרת מביה"ס? לא היתה לך הרגשה שבגלל שאת ערבייה, מסתכלים עלייך בעין בוחנת יותר ביום העצמאות למשל, או ביום השואה, או כשהיו פיגועים? אני זוכר את התקופה של כיתות ו'-ח' כ"ירידות" בלתי פוסקות האחד על השני.. כל אחד קיבל כינוי ששימש ל"ירידות" עליו. אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם היה שם ערבי אחד מסכן, די ברור שהיו גומרים אותו... רק בקבוצות הייתי מכניס אותם, שיתנו בראש לכל הגזענים בפוטנציה... עלי למשל ירדו בגלל שהרכבתי משקפיים... קראו לי "עופר משקפופר"
, היתה לי נטייה לחלום בשיעורים, אז קראו לי "אסטרו", ואחרי שפעם נתקלתי בטעות באיזה שולחן, קראו לי "עוור" וקבעו שכל מרכיבי המשקפיים הם "עוורים"... עד שכל מרכיבי המשקפים התאגדו לקבוצה שנקראה "המאפייה העיוורת", וחסר היה למי שהתעסק איתנו

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif עוד משקפופר יש לנו כאן...

כן עופר, הרביצו לי, נתנו לי כאפות, זרקו עליי אבנים בהפסקות
דווקא התחילו איתי, תתפלא:) לא היו הרבה חוץ ממני.. ביום השואה, זה היה היום הכי בלתי נסבל עבורי מבחינה רגשית, לא יכלתי לשמוע יותר, מאוד הזדהיתי עם הכאב. יום העצמאות חגגתי עם כולם:) פיגועים תמיד גיניתי, ותמיד אגנה רצח של חפים מפשע.

Mishkafofer

New member
להיות משקפופר זה כבוד

בבית ספר לא נתקלתי בבעיה על היותי משקפופר. הבעיה היתה שעליתי ב91 באותה תקופה הגיעו המון עולים ובבית ספר שהייתי היה אנטגוניזם כלפי עולים, נתקלתי בדברים שלא הבנתי למה, שנאה כלפי רוסים, אבל בתיכון זה השתנה, היה לנו תיכון עם מלא רוסים ולא מעט מהרוסים הלכו לחוג ג'ודו, זה מן הסתם סגר את העניין הגזעני.

THE WIZARD 55

New member
זה בסדר, גם לי יש משקפיים לנהיגה:) עיניים

בהירות מתכון לעיוורון..

Mishkafofer

New member
אז הערבית שלך

לא ממש בשימוש? לא נורא, עברית זה נורא שימושי, טוב זה רק עד שאירנים יזרקו את הפצצה או שהנייה יגיע רכוב על סוס לבן עם גדודי לוחמים משחררי פלסטין ואז כולנו נחייה בדו קיום.

NELLY

New member
../images/Emo143.gifשלום לכולם...../images/Emo25.gif

מממממ זהו נגמר יום העבודה איפת אלו היו ה 5 שעות הכי קרות וקשות בחיי העבודה שלי
טוב אז התחביבים שלי הם...
לקרוא ספרים...
...בעיקר רומנים
לשחות.
..חולה על הים ומאוהבת בדולפינים.
לשמוע מוזיקה...
... (מכורה למוזיקה)
לרקוד..
..חולת ריקודם
יש לי אוסף חרוזים... מכול הגדלים הצבעים והצורות ולפעמים אני אוהבת לנסות לעשוצת דברים בהם

THE WIZARD 55

New member
אוסף חרוזים../images/Emo6.gif

גם לי יש, רק שאני משחילה אותם בשירים שאני כותבת:) אהלן גם לך ולסלימה

KingTino

New member
יש לי תחביב מיוחד

התחביב שלי זה לא לספר על התחביבים שלי

למעלה