** שרשור תכנית - הבית התלוי+הפרישה של ג'קי

מצב
הנושא נעול.

GALxp

Well-known member
בהמשך להימור של יוני על חמישיית הגמר ומיקומה, ההימור שלי:

5. אור/מירי
4. טיטי
3. תמיר
2. עומר
1. ג'קו

אמנם עוד חזון למועד, אבל נכון לעכשיו זה מה שאני חושב.

אם ג'קו ועומר ישארו אחרונים, לא אכפת לי מי יזכה, העיקר לא תמיר.
לא סובל את דנה אבל מקווה שהיא תישאר עוד קצת, כמוה גם מאיה שזוכה לעריכה משעשעת. שתי צ'ילבות שנחוצות להמשך העלילה.

מרגוליקו

Well-known member
דנה נהייתה תחמנית אחו שילינג....היא מבינה את הפורמט הכי טוב מכולם....

nicknick

Well-known member
אם התחלנו לחשוב על חמישיות... עוד קשה לי לחשוב כי רק התחלנו.
יש את הוויב הברור שג'קו יגיע לשם ואולי ינצח , טיטי מרגיש לי הגיוני. גם עומר נשמע הגיוני , אור אולי.
יש לי הרגשה שגם אייל יחמוק לשם איכשהוא, הוא מתגלה מיום ליום בקסם שלו.
אומנם הוא לא ממש בולט בפרקים מעבר למשבצת ה"חתיך בלי חולצה",אבל בכל זאת היו רק 2 פרקים ועוד כמעט חודשיים לפנינו .
בנתיים הוא יוצר חברויות, מנהל שיחות, מתקרב לאנשים וממתחיל להתמקם במשבצת די פופולרית בבית.
אני חושבת שיגיע השלב שיהיה לאח קשה לא להכניס אותו לעלילה.
וגם בלי קשר לעלילה, הבחור הצעיר והיפה בדרך כלל מגיע רחוק, אז אם מתברר שגם יש לו אישיות נחמדה, עוד יותר.

tortt

Well-known member
אם התחלנו לחשוב על חמישיות... עוד קשה לי לחשוב כי רק התחלנו.
יש את הוויב הברור שג'קו יגיע לשם ואולי ינצח , טיטי מרגיש לי הגיוני. גם עומר נשמע הגיוני , אור אולי.
יש לי הרגשה שגם אייל יחמוק לשם איכשהוא, הוא מתגלה מיום ליום בקסם שלו.
אומנם הוא לא ממש בולט בפרקים מעבר למשבצת ה"חתיך בלי חולצה",אבל בכל זאת היו רק 2 פרקים ועוד כמעט חודשיים לפנינו .
בנתיים הוא יוצר חברויות, מנהל שיחות, מתקרב לאנשים וממתחיל להתמקם במשבצת די פופולרית בבית.
אני חושבת שיגיע השלב שיהיה לאח קשה לא להכניס אותו לעלילה.
וגם בלי קשר לעלילה, הבחור הצעיר והיפה בדרך כלל מגיע רחוק, אז אם מתברר שגם יש לו אישיות נחמדה, עוד יותר.
אייל יכנס לחמישייה רק אם תהיה לו עלילה רומנטית
אחרת אין סיכוי
כנ"ל לגבי אור

ירוקה מהכרמל

Well-known member
חחח אגב אם אני לא טועה דנה היא הראשונה בתולדות האח שקיבלה מסוק (עונה 3) נדמה לי שזה היה מישהו מהעונה שלה .לא זוכרת את השם...אהה יגאל

חחח אגב אם אני לא טועה דנה היא הראשונה בתולדות האח שקיבלה מסוק (עונה 3) נדמה לי שזה היה מישהו מהעונה שלה .לא זוכרת את השם...אהה יגאל
שיעור היסטוריה:

עונה 3 היתה מחולקת למחנות, אבל כמו שקורה מדי פעם, היה מדובר בנוקאאוט. הקבוצה של פרידה שכללה בה אנשים כמו אלעד הגמד, ג'קי, נופר, עתי וליהיא גרינר הביסה בכל הדחה את הקבוצה של דנה רון עד שזו הצטמצמה לדנה עמיר גולדברג וסיון אברהמי בלבד.

יגאל אלנקרי, נובוריש שהודח מוקדם וחיזר אחרי כל מה שזז כולל ילדות בנות 19, שלח לדנה רון מסוק. זה אכן הפעם הראשונה שנשלח מסוק בתולדות האח הגדול.

המסוק שינה לחלוטין את הדינמיקה בבית. נופר קלטה את המסוק וזה שידר לה שדנה רון חזקה בחוץ. היא תוך כמה שעות רבה בקולניות עם פרידה ושעטה למחנה דנה והפכה מהר מאוד לבסטית שלה. ג'קי כמובן בא בעקבותיה.

מאותו רגע, זו הקבוצה של פרידה שספגה תבוסות עד לתום העונה שבה נותרו מהקבוצה הזו פרידה וליהיא בלבד. פרידה הודחה בהצבעת אנטי מהמשובחות בתולדות הפורמט וליהיא השתחלה לגמר.

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
דנה דנה דנה
הרגע שהיא נכנסת לבית התלוי ואומרת בטעות פרוידיאנית "זה טוב לי" ואז מתקנת ל-"לנו"....
כן דנה,זה מעולה לך החסינות

איכס.

מצב
הנושא נעול.
למעלה