yoni564712
Well-known member
אם קארין עפה עכשיו, תנעלו את השרשור ותפתחו חדש
צריך לטהר את המקום
צריך לטהר את המקום
חחחחחחחחחחחחחאם קארין עפה עכשיו, תנעלו את השרשור ותפתחו חדש
צריך לטהר את המקום
אני קצת מעדיפה שתום יעוף לפני קאריןאם קארין עפה עכשיו, תנעלו את השרשור ותפתחו חדש
צריך לטהר את המקום
אולי מכירת חצר לאספניםנראה לי אחרי התכנית וההכרזה על המנצח האח יחזיר אותם לבית כדי לארוז
מישהו צריך לשלם על העונה הכלכך מושקעת...יש יותר דקות של פרסומות מאשר דקות של גמר
ואני לא צוחק
הזבלים בהפקה מנצלים את הרייטינג של לפני הבחירות לכנסת. לא אתפלא אם בגלל זה עשו את הגמר בלחץ.יש יותר דקות של פרסומות מאשר דקות של גמר
ואני לא צוחק
יתבע את עוז על הפרת חוזה אולי הבטיח לו את המיליוןאיזה הזיה אורן נראה..היה עצבני ונגע באוזן באובססיביות מביך בשבילו ..פרצוף ת*ת לא נעים היה להביט בו..לא שיחק את המשחק של חיוך של הסוף.
נכון, בנוסף נדמה שהיה הלום.איזה הזיה אורן נראה..היה עצבני ונגע באוזן באובססיביות מביך בשבילו ..פרצוף ת*ת לא נעים היה להביט בו..לא שיחק את המשחק של חיוך של הסוף.
בטח חשב על המסעדה..איזה הזיה אורן נראה..היה עצבני ונגע באוזן באובססיביות מביך בשבילו ..פרצוף ת*ת לא נעים היה להביט בו..לא שיחק את המשחק של חיוך של הסוף.
לכאורה הצטייר כדייר מדליק כזה ומפרגן, ויצא עם פרצוף תחת שלא כיף להסתכל בכלל.איזה הזיה אורן נראה..היה עצבני ונגע באוזן באובססיביות מביך בשבילו ..פרצוף ת*ת לא נעים היה להביט בו..לא שיחק את המשחק של חיוך של הסוף.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.