בדיוק חשבתי על זה. ביבוש וזהבוש בחבילה אחתזהבה מקום שני/ראשון
מחר ביבי לוקח שוב
ישראבלוף
הולך להיות שבוע מעפן..בדיוק חשבתי על זה. ביבוש וזהבוש בחבילה אחת
בינתיים צדקתי בכל מקום. אני מקווה שאצדק גם עכשיו. זהבה תצא וג'וזי מוריד את השאלטרעוד כמה דקות של פרסומות
בינתיים צדקתי בכל מקום. אני מקווה שאצדק גם עכשיו. זהבה תצא וג'וזי מוריד את השאלטר
מרגוליקו היקרה,אתגעגע אלייך מאודבינתיים צדקתי בכל מקום. אני מקווה שאצדק גם עכשיו. זהבה תצא וג'וזי מוריד את השאלטר
גם אני מאוד אתגעגע אהובה . לא ראיתי שהוספת אותי אבל תודה רבה לך מתוקה. גם את עשית לי את העונה והיה כייף ומצחיק להתכתב איתך .מרגוליקו היקרה,אתגעגע אלייך מאוד
ראית שהוספתי אותך לכותבים שעשו לי את העונה?? איך יכולתי לשכוח אותך, אהובה...
מקווה לקרוא אותך שוב עונה הבאה
והכי חשוב שולחת בריאות לך ולבעלך
הוספתי אותך כעבור 10 דקות חח ישר אמרתי לעצמי מרגוליקווו ,שכחתי חחחגם אני מאוד אתגעגע אהובה . לא ראיתי שהוספת אותי אבל תודה רבה לך מתוקה. גם את עשית לי את העונה והיה כייף ומצחיק להתכתב איתך .
תודה רבה על כל האיחולים. אומרת אמן על כל מילה שלך. " כל מילה שלו( שלך) סוכר. . חחחחח ביי מתוקה
אני מאוד אוהבת את שניהם, אבל לג'וזי לגמרי מגיע יותר ממנהזהבליי וג'וזי אחרוניםםםםםםם
מתרגשת בשבילם
אוהבת כל כך את שניהם!!!
מסכימהאני מאוד אוהבת את שניהם, אבל לג'וזי לגמרי מגיע יותר ממנה
לזהבה מגיע למלא את קיסריה ולהרוויח המון בהופעות ותמלוגיםאני מאוד אוהבת את שניהם, אבל לג'וזי לגמרי מגיע יותר ממנה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.