יענקי כבר היה עדיף על מעתוק, היה הרבה יותר מעורב ממנה
ב בסדר555 Well-known member 11/9/23 #1,119 גם מילא השתמש בה וזרק הוא השתמש בכל התומכים שלה ורוב הצופים להחזיק את הרייטינג של העונה מעל המים ואז ירק להם בפרצוף
גם מילא השתמש בה וזרק הוא השתמש בכל התומכים שלה ורוב הצופים להחזיק את הרייטינג של העונה מעל המים ואז ירק להם בפרצוף
אופה קטנטנה Well-known member 11/9/23 #1,122 חייבים להודות שיוני נביא. או לחילופין אבו נאחס. או שניהם. איך לעזאזל הוא ידע, וחזה הכל.
yoni564712 Well-known member 11/9/23 #1,129 נכתב ע"י אופה קטנטנה: חייבים להודות שיוני נביא. או לחילופין אבו נאחס. או שניהם. איך לעזאזל הוא ידע, וחזה הכל. לחץ כדי להרחיב... זה רק אתם חושבים כל הזמן שאני מטריל אני אף פעם לא מטריל בסוף בסוף אני תמיד צודק השאלה מתי מגיע הסוף למשל עונה קודמת חפרתי פה כל הדחה שריוואה תעוף אז נכון שלא עפה ולא עפה ולא עפה אבל בסוף עפה אני לא מטריל
נכתב ע"י אופה קטנטנה: חייבים להודות שיוני נביא. או לחילופין אבו נאחס. או שניהם. איך לעזאזל הוא ידע, וחזה הכל. לחץ כדי להרחיב... זה רק אתם חושבים כל הזמן שאני מטריל אני אף פעם לא מטריל בסוף בסוף אני תמיד צודק השאלה מתי מגיע הסוף למשל עונה קודמת חפרתי פה כל הדחה שריוואה תעוף אז נכון שלא עפה ולא עפה ולא עפה אבל בסוף עפה אני לא מטריל
י יונתנסקי Well-known member 11/9/23 #1,126 יובל מעתוק, אַתְּ עָשִית זאת. לא, עוז, אַתָּה עָשִיתָ זאת.
אופה קטנטנה Well-known member 11/9/23 #1,132 הו, שלום. טוב שהואלת בטובך. ימים שלמים מחפשים אותך, את מחרימה?
G GalK22 Well-known member 11/9/23 #1,127 סתיו רק מתה לעוף מהריאיון הזה וכמובן שכל הריאיון עליה, העיקר ההיא ניצחה. איזה ביזיון
ראש גזר 2225577654 Well-known member 11/9/23 #1,128 חיבוק לכול תומכי סתיו אני מכיר את הרגשת האכזבה והעצבים חווית אותה פעם אחד ויחידה עם גוזי שלא זכה בסוף זה משחק ועוז עושה מה שבא לו ואם אתה מספיק חזק בחוץ מוצאים דרכים להרוויח את סכומים האלה ויותר אז בהצלחה לה ולשאר המתמודדים
חיבוק לכול תומכי סתיו אני מכיר את הרגשת האכזבה והעצבים חווית אותה פעם אחד ויחידה עם גוזי שלא זכה בסוף זה משחק ועוז עושה מה שבא לו ואם אתה מספיק חזק בחוץ מוצאים דרכים להרוויח את סכומים האלה ויותר אז בהצלחה לה ולשאר המתמודדים
ב בסדר555 Well-known member 11/9/23 #1,131 כפרה עליה העיקר שהיא מאושרת ושמחה מאהבה שהיא מקבלת אין לה מושג מה מחכה לה בחוץ
Z ziniozi Well-known member 11/9/23 #1,134 חמוד קובי מחט אמר לסתיו שהיא תגרוף קמפיינים בהרבה יותר ממליון שקלים