אורית: אל תקחו אישית אורית אחרי דקה: למה אני דורסנית?
T tarimulu Well-known member 26/6/24 #25 חילקתי 40 קולות 10 יוסי 10 עינב 10 אמילי 10 יהב אין לי כוח לפרט למה אבל אסטרטגיה של שנאת המן ולא אהבת מרדכי. הפייבוריטים בטוחים וכך גם רוב האנשים שאור ואורית שונאים (למעט אלו שצוינו מעלה) המטרה היא לעצבן כמה שיותר את ציר הרשע ולהנמיך אותם בהצבעות ולא לבזבז קולות על חיזוק של מי שיש לו קהל ענק הערה: ההצבעות לא קובעות כלום ועוז יעשה מה שירצה אבל שיהיה
חילקתי 40 קולות 10 יוסי 10 עינב 10 אמילי 10 יהב אין לי כוח לפרט למה אבל אסטרטגיה של שנאת המן ולא אהבת מרדכי. הפייבוריטים בטוחים וכך גם רוב האנשים שאור ואורית שונאים (למעט אלו שצוינו מעלה) המטרה היא לעצבן כמה שיותר את ציר הרשע ולהנמיך אותם בהצבעות ולא לבזבז קולות על חיזוק של מי שיש לו קהל ענק הערה: ההצבעות לא קובעות כלום ועוז יעשה מה שירצה אבל שיהיה
M misscarter Well-known member 26/6/24 #29 הם מטריפים עם לא לשפוט כי היא בת 60. אז מה? גיל מצדיק אלימות וגועל?
M misscarter Well-known member 26/6/24 #30 לא מבינה את הבאסה הרי אין קבוצה עם תיאור טוב...הכל די מעליב . .
ג גליה 1211 Well-known member 26/6/24 #36 עידן עושות ג'סטות מעצבנות. ברמיזות הוא מתנחמד לבריונים...בוחר באור בעקיפין. יורד לי ממנו מפרק לפרק
hinna Well-known member 26/6/24 #46 נכתב ע"י המלאך האדום10: כולם אמרו שאורית דורסנית אבל היא עצבנית רק. על אמילי לחץ כדי להרחיב... רק אמילי אמרה ישר ולא ניסתה להפוך את זה לפוזיטיבי
נכתב ע"י המלאך האדום10: כולם אמרו שאורית דורסנית אבל היא עצבנית רק. על אמילי לחץ כדי להרחיב... רק אמילי אמרה ישר ולא ניסתה להפוך את זה לפוזיטיבי
M misscarter Well-known member 26/6/24 #39 חבל לי על דני. החיבור לאור מוציא ממנו גבריות שברירית, אלימה ואת האמת ? מעוררת רחמים.