הדר כזו פייק הצילו
Simba223 Well-known member 22/6/24 #319 הדחה גרועה היה עדיף שדני יצא הוא גם ככה לא מועיל תום יותר מעניין
tortt Well-known member 22/6/24 #327 נכתב ע"י SNIPES: קצת עצוב לי עליו לא אשקר לחץ כדי להרחיב... האמת שכן ועד לפני שבוע חשבתי שהוא ממש בלתי אבל יש גרועים ממנו
נכתב ע"י SNIPES: קצת עצוב לי עליו לא אשקר לחץ כדי להרחיב... האמת שכן ועד לפני שבוע חשבתי שהוא ממש בלתי אבל יש גרועים ממנו
ט טוויגיי Well-known member 22/6/24 #333 נכתב ע"י מרגוליקו: חבל לי שתום יצא וכמה משעממים נשארו- נועם ודני למשל לחץ כדי להרחיב... נכון אבל לדני יש יציאות עב''מ שישאר
נכתב ע"י מרגוליקו: חבל לי שתום יצא וכמה משעממים נשארו- נועם ודני למשל לחץ כדי להרחיב... נכון אבל לדני יש יציאות עב''מ שישאר
Psy Bear Well-known member 22/6/24 #337 נכתב ע"י מיק83: למה לא מדברים על משימות ?? לחץ כדי להרחיב... מה זה משימות?
B BlameCoco Well-known member 22/6/24 #335 יאללה עוז תעיר את הבית תראה להדר את קורל קוראת לה זונה תראה את השיחה של פרידה והדר לכל הדיירים מבחינתי תקרין להם פרק משהווווו אלוהים
יאללה עוז תעיר את הבית תראה להדר את קורל קוראת לה זונה תראה את השיחה של פרידה והדר לכל הדיירים מבחינתי תקרין להם פרק משהווווו אלוהים