אור מקנא הוא רוצה את שילה לעצמו
בוףףברכה Well-known member 3/8/24 #219 בשיחה עכשיו של אמילי ואור.. לי נשמע שאמילי ...עכשיו מנסה לרקוד על 2 החתונות... ומפילה על עידן..."הוא לא עושה לי טוב"...
בשיחה עכשיו של אמילי ואור.. לי נשמע שאמילי ...עכשיו מנסה לרקוד על 2 החתונות... ומפילה על עידן..."הוא לא עושה לי טוב"...
B BlameCoco Well-known member 3/8/24 #220 אור רוצה את שילה... עוד שניה יצאו לו העיניים מהראש כשאמילי אמרה את זה
M mor100 Well-known member 3/8/24 #221 בלתי נסבלת. אם באמת היתה רוצה לשים לזה סוף היתה עושה את זה, אבל כיף לה שגברים רוצים אותה, כיף לה שעידן 'נופל וסוטה ומתבלבל' וכו וכו, כי ככה היא יכולה לצאת הקורבן המסכן שמשחקים לה עם הלב בעעעע
בלתי נסבלת. אם באמת היתה רוצה לשים לזה סוף היתה עושה את זה, אבל כיף לה שגברים רוצים אותה, כיף לה שעידן 'נופל וסוטה ומתבלבל' וכו וכו, כי ככה היא יכולה לצאת הקורבן המסכן שמשחקים לה עם הלב בעעעע
Tracy_Niggle Well-known member 3/8/24 #222 שילה שחקן וגסלייטר בצורה הכי טובה הוא יודע איך ליצור את הדרמות המגוכחות והטיפשיות כמו שצריך אשכרה היחיד עם שכל
שילה שחקן וגסלייטר בצורה הכי טובה הוא יודע איך ליצור את הדרמות המגוכחות והטיפשיות כמו שצריך אשכרה היחיד עם שכל
B BlameCoco Well-known member 3/8/24 #234 ״תעשי מה שאת רוצה אבל תדעי שזה יכאיב לי״ קיצר מלכוד 22 לא רוצה אותה אבל גם לא רוצה שתהיה עם אחר
בוףףברכה Well-known member 3/8/24 #236 הם מדברים...עידן ואמילי....ו מה הוחלט?... אור ירוק?.. מעבר חציה?.... או ברקס לפני... החצייה?..