חבל ...נועה...לא לקחה...את ... נועם איתה... בתוך המגפיים....
M mariamma 86 Well-known member 11/9/24 #162 ישששששששששששששששששששששש ביי ביי מיכל שלום ואל תבואי לי בחלום
ע ערן . Well-known member 11/9/24 #164 הדר בתגובה : הלילה, לילה לילה, שמחה גדולה הלילה, נשיר וגם נרקוד, הלילה הלילה, שמחה גדולה הלילה
willing Well-known member 11/9/24 #165 מיכל תדעי שהערצתי אותך... בהצלחה לך ותודה רבה על כל המנטורינג שעשית להדר. למרות שזה לא עזר, הכוונות שלך היו רק לשפר. ולשפד, כלומר לשפץ. אל תוותרי על ריאליטי הרווק
מיכל תדעי שהערצתי אותך... בהצלחה לך ותודה רבה על כל המנטורינג שעשית להדר. למרות שזה לא עזר, הכוונות שלך היו רק לשפר. ולשפד, כלומר לשפץ. אל תוותרי על ריאליטי הרווק
tortt Well-known member 11/9/24 #169 דלפ מיכל הייתה אחלה ליהוק לכניסה השניה לא כי סבלתי אותה אלא כי היא באה לתת עבודה ועשתה זאת לא רע וזהו ביי.
דלפ מיכל הייתה אחלה ליהוק לכניסה השניה לא כי סבלתי אותה אלא כי היא באה לתת עבודה ועשתה זאת לא רע וזהו ביי.
T toyav Well-known member 11/9/24 #170 נכתב ע"י ראש גזר54676534254: איזה כיף שנועם נשאר יהיה להדר את מי לחבק לחץ כדי להרחיב... יש לי סיוטים מהחיבוקים האלה כבר לא מפספסים אף הזדמנות לחיבוק לא ראיתי דברים כאלה
נכתב ע"י ראש גזר54676534254: איזה כיף שנועם נשאר יהיה להדר את מי לחבק לחץ כדי להרחיב... יש לי סיוטים מהחיבוקים האלה כבר לא מפספסים אף הזדמנות לחיבוק לא ראיתי דברים כאלה