** שרשור תכנית הדחה ** 🎗

מצב
הנושא נעול.

ל א ר ה 1

Well-known member
אני חושבת שכעם הגענו לנקודה שבה אפשר להודות שכולנו גזענים. רובנו משתדלים להסתיר את זה אבל גזענות היא טבעית, טבע האדם, לפחד מהשונה, להרתע מהאחר- זה אבולוציוני, האדם פיתח את המנגנונים האלה על מנת לשמור על עצמו.
להרתע מהשונה זה אנושי ולגיטימי, לשפוט או להפלות על רקע גזע- לא בסדר!

Psy Bear

Well-known member
אני חושבת שכעם הגענו לנקודה שבה אפשר להודות שכולנו גזענים. רובנו משתדלים להסתיר את זה אבל גזענות היא טבעית, טבע האדם, לפחד מהשונה, להרתע מהאחר- זה אבולוציוני, האדם פיתח את המנגנונים האלה על מנת לשמור על עצמו.
להרתע מהשונה זה אנושי ולגיטימי, לשפוט או להפלות על רקע גזע- לא בסדר!

זה דיון ארוך אבל בקצרה אני טוען שאם אנחנו נכיר בזה שגזענות היא משהו שטבוע באדם, כמו שאמרת, רק ככה נוכל להתמודד עם זה ולהתגבר על זה באופן מודע.

tarimulu

Well-known member
שנה שעברה הייתה פה גזענות נגד תומכי סתיו וגזענות נגד תומכי ספיר

Psy Bear

Well-known member
תקשיבו הויכוח הזה עכשיו היה תצוגת תכלית של IQ נמוך. אמאל'ה כל אחד נכנס לדיון דופק משפט יותר מפגר מהאחר. כל הבנות שם הביכו את עצמן עם טיפשות באמת ברמה קשה מאוד.

באמא רק עינב הייתה הגיונית ודיברה לעניין. ליטרלי כל שאר האנשים כל מי שדיבר בויכוח הזה מחקו לי את המח.

גליה 1211

Well-known member
תקשיבו הויכוח הזה עכשיו היה תצוגת תכלית של IQ נמוך. אמאל'ה כל אחד נכנס לדיון דופק משפט יותר מפגר מהאחר. כל הבנות שם הביכו את עצמן עם טיפשות באמת ברמה קשה מאוד.

באמא רק עינב הייתה הגיונית ודיברה לעניין. ליטרלי כל שאר האנשים כל מי שדיבר בויכוח הזה מחקו לי את המח.​
עינב מותק
אין לה מספיק זמן מסך וחבל​

mariamma 86

Well-known member
קורלי מגזימה לגמרי. רוצה להכניס את נושא הגזענות בכוח

אמילי...יש גבול לטיפשות?

מצב
הנושא נעול.
למעלה