Christina 1001
Well-known member
אנשים צועקים במגפונים ומנופפים דגלים, הבנו.
לפי סתיו יש 100 אלף איש בכל אוכלוסיית תל אביב ולכן המספר שנקבו בו שם לא אפשריאנשים צועקים במגפונים ומנופפים דגלים, הבנו.
לפי סתיו, אביבית יפה.לפי סתיו יש 100 אלף איש בכל אוכלוסיית תל אביב ולכן המספר שנקבו בו שם לא אפשרי
המוזה וההשראה שלה. אביבית היתה פעם יפה וסקסית, עד בערך אמצע גיל הדלושים שלה. מאז הזרקות, ניתוחים ואוליהים יודע מה עוד שניפחו אותה, עיוותו אותה והרסו לה.לפי סתיו, אביבית יפה.
המוזה וההשראה שלה. אביבית היתה פעם יפה וסקסית, עד בערך אמצע גיל הדלושים שלה. מאז הזרקות, ניתוחים ואוליהים יודע מה עוד שניפחו אותה, עיוותו אותה והרסו לה.
סתיו כרגע במצב הכי יפה שלה, מקווה בשבילה שתשאיר ככה ולא תשתגע, כבר אמרה שהיא הולכת למלא את עצמה בבוטוקס וחבל
רצוי שי, מצוי שניר... לצערירצוי אברהם
מצוי ליאל
כבר הרוב הצביעו ברגע פתיחת הקווים. עכשיו זה המצביעים שמצביעים רק בעקבות שידור הפרקאולי הקהל של סתיו לא יצביע לליאל אחרי שסתיו אמרה לו - הלוואי שתודח חחח
אני צופה לפרקים, מחכה להדחהלא צופה
תהני לבד
אם אצליח להיות בשידור במלואו אעדכן אותך... שטעית במודחלא צופה
תהני לבד
למיק יש אינטואיציה של מכונת זמן, בבקשה את תעשי לה Jinxאם אצליח להיות בשידור במלואו אעדכן אותך... שטעית במודח
אין במה לצפות. לא התחילו וכבר פירסומות. אני אחזור לצפות שניה לפני ההדחה.לא צופה
תהני לבד
אחרי הפרסומות יחשפו איך מישהו יקבל אקסטרה 5000 קולותאין במה לצפות. לא התחילו וכבר פירסומות. אני אחזור לצפות שניה לפני ההדחה.
בתאכלס כמות כזאת של קולות יכולה לעזור להשאר בהדחה. בטח בין 3 המקומות האחרונים שבטח מאוד צמודיםאחרי הפרסומות יחשפו איך מישהו יקבל אקסטרה 5000 קולות
בהחלט, מיד לקראת סיום הפרק. הם יודעים שאם יגידו את המודח בהתחלה כולם יעברו לערוץ השני"מיד אחרי הפרסומות: מי יהיה המודח"
ממש "מיד".
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.