קטע יפה.ומרגש.. ..בלי חרטוטים מסביב..
M misscarter Well-known member 11/8/22 #214 שרין כל הזמן שם. כל הזמן. זה מחרפן אותי. לא יודעת איך שחף עומד בזה
מרגוליקו Well-known member 11/8/22 #218 בר אומרת נראה לי שכולכם שכחתם שיש לי ילד בן 3.... באמת בר??????
ORIGINALNIK Well-known member 11/8/22 #230 נכתב ע"י מרגוליקו: בר אומרת נראה לי שכולכם שכחתם שיש לי ילד בן 3.... באמת בר?????? לחץ כדי להרחיב... לא סתם בן בן 3 בן בן 3 שאבא שלו לא בארץ ויש לא רק אמא שבחרה להיכנס לאח הגדול אז שתשתוק
נכתב ע"י מרגוליקו: בר אומרת נראה לי שכולכם שכחתם שיש לי ילד בן 3.... באמת בר?????? לחץ כדי להרחיב... לא סתם בן בן 3 בן בן 3 שאבא שלו לא בארץ ויש לא רק אמא שבחרה להיכנס לאח הגדול אז שתשתוק
בוףףברכה Well-known member 11/8/22 #225 בר....דיאן ונתנאל לא נתנו לה... טליה לא נתנה לה משהו... אוהבים את בר בבית...?..מישהו יתן לה פרס?..
הצודקת11 Well-known member 11/8/22 #226 היא אמא אל תשכחו היא אמא והיא עדינה עוז רוצה בכוח שנרחם על בר
M misscarter Well-known member 11/8/22 #227 בר את השארת ילד בחוץ. די כבר. בתור אימא צעירה לא מבינה איך אפשר.
Maybe Mary Well-known member מנהל 11/8/22 #229 רגע זאת לא בר שאמרה שהיא העדיפה שאליאב יכנס ולא אמא שלה?!?!!? מטרטלה זאת על כל הראס