תראי, לא מחבבת את טליה..בלשון המעטה.. ובעיקר לאחרונה.לא הבנתי ממה גברת צומי נפגעה. אז דינה אמרה שליה דיאן ומרינה יותר יפות ממנה... אז מה. מבחינתי גם ריווא יותר יפה. היופי של טליה מלאכותי מידי. איפור מוגזם וגס. היא לא מכוערת אך גם יפה היא לא
הדירוגים היו יש ותמיד יהיו. צריך לדעת להתמודד עם זה. היופי דבר סוביקטיבי. אני בטוחה שיופי פנימי משפיע על יופי החיצוני. בשבילי לטליה אין יופי פנימי לכן קשה לי לראות את היופי החיצוניתראי, לא מחבבת את טליה..בלשון המעטה.. ובעיקר לאחרונה.
אבל לא אוהבת דירוגים לפי יופי, חוכמה, הצלחה
בעיקר בפני רבים.. לא לעניין.. מיותר.
זה מעליב
מסכימה בהחלט שפנימי משפיע על חיצוני.הדירוגים היו יש ותמיד יהיו. צריך לדעת להתמודד עם זה. היופי דבר סוביקטיבי. אני בטוחה שיופי פנימי משפיע על יופי החיצוני. בשבילי לטליה אין יופי פנימי לכן קשה לי לראות את היופי החיצוני
גם עם אופק היא רבה ברגע שאמר שהאקסית שלו יותר יפה ממנה. היא זקוקה לחיזוקיםלא הבנתי ממה גברת צומי נפגעה. אז דינה אמרה שליה דיאן ומרינה יותר יפות ממנה... אז מה. מבחינתי גם ריווא יותר יפה. היופי של טליה מלאכותי מידי. איפור מוגזם וגס. היא לא מכוערת אך גם יפה היא לא
בולדינה עברה מעבר חד
מ
"את מדהימה ,את כלתי ,את הכי יפה פה את וואו"
ל
"מי את ? אלוהי המוסר?"
זה לא כמו איתך,בר .אותך היא לא סבלה אף פעם.
היא מחקה אותה כבר זמן מה ..בר עושה לטליה, טליה
נו,מרגוליאללה בר משחקת אותה אכפתית שדואגת לכל אחד....
בר את הכי אגואיסטית שיש, לא קונה את המשחק שלך....
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.