זה לא הראש בית כמו זה שהוציאו אותו דביל. משימת הגמר פתחה לו את העינייםטוב ג'וזי מעצבן רצח בפרק הזה
הוא הרי יודע שדרור ויהודה גם תיאמו על ראשות הבית
פתאום זה כל כך מפריע
לא אוהבת את זה.
מקבלתזה לא הראש בית כמו זה שהוציאו אותו דביל. משימת הגמר פתחה לו את העיניים
אריאלי לא דורכים על גוויה. כבר אמרו לו שדרור בדרך החוצה, זה היה מיותר.אני מבסוטית אש!!! נחשים מגיע להם שיציאו אותם מהמחילות
כן הוא מגזים זה נכון אבל לדרור לא מגיע מגוזי דקה של רחמים אחרי הניסיון מתחילת העונה לרסק אותו נפשיתאריאלי לא דורכים על גוויה. כבר אמרו לו שדרור בדרך החוצה, זה היה מיותר.
ובטח לא להאשים שישיה.
מותר לבקר את ג׳וסף כשהוא טועה ואף הכרחי.
נכון, ועדיין הוא עם רגל אחת בחוץ.כן הוא מגזים זה נכון אבל לדרור לא מגיע מגוזי דקה של רחמים אחרי הניסיון מתחילת העונה לרסק אותו נפשית
דרור לא היה בדרך החוצה ואני מלכתחילה לא אהבתיי את דרור קלטתי את הטיפוס לא אוהבת אנשים כאלה, בלי קשר לג'וזיאריאלי לא דורכים על גוויה. כבר אמרו לו שדרור בדרך החוצה, זה היה מיותר.
ובטח לא להאשים שישיה.
מותר לבקר את ג׳וסף כשהוא טועה ואף הכרחי.
זה נכון לגבי דרור - פה אין לי טענותדרור תפסיק לשקר אתה שונא אותו מהרגע הראשון המטרה הייתה תמיד לרסק אותו נפשית והצלחתה לכמה שבועות ועכשיו עלה עליך שים גז
רוב התסכול שלו זה אישי על זה שהם לא מוכנים לתת לו להיות ראש ביתזה נכון לגבי דרור - פה אין לי טענות
אבל איפה היה ג'וזי כשדרור תיאם מתחיל העונה? איפה הוא היה כשדרור תיאם עם יהודה?
זה אותו דרור ששנא את ג'וז מתחילת העונה.
וגל לא הייתה מתוסכלת מזה ? היא ממש רצתה גם להיותרוב התסכול שלו זה אישי על זה שהם לא מוכנים לתת לו להיות ראש בית
גוזי הוא בן אדם שמחפש אהבה מכולם ועצם זה שהרוב יבחרו בו לראש הבית זה מראה אהבה כלפיו חסינות זה לא האישו שלווגל לא הייתה מתוסכלת מזה ? היא ממש רצתה גם להיות
עדיין לא עשתה את זה.
אני מבינה את התסכול
אני לא מבינה למה הוא יוצא עכשיו פתאום,למה החסינות כל כך חשובה ע-כ-ש-י-ו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.