כמו שאר הדיירים שלא מודיםסתיו מודה שהיא חולת צומי
אם יש מישהו שוקל 180 קילו ומישהו ששוקל 400כמו שאר הדיירים שלא מודים
״הם שמחו שהודחתי״
היא לא רואה אף אחד חוץ מאת עצמה חחח
היא ניצחה כי שינו את שיטת ההצבעות. גם אם היה כסא ריק מול סתיו, הכסא היה מנצח.אני חייב לשאול, מה זה משנה שיובל כמעט לא הועמדה להדחה? זה אומר שהיא לא הייתה עוברת את ההדחות אם הייתה מועמדת?
בהמון הודעות כאן יש לא מעט הנחות לא מבוססות.
אז הנה כמה עובדות - יובל מעתוק קיבלה ממש מעט זמן מסך יחסית לסתיו לאורך העונה ולמרות זאת ניצחה אותה בגמר. סה טו.
ושוב - הנחות. אין לך נתונים לתמוך בזה.היא ניצחה כי שינו את שיטת ההצבעות. גם אם היה כסא ריק מול סתיו, הכסא היה מנצח.
ברור, הכל יכול להיות, אבל אנחנו מסתכלים על אינדיקציות ומה היה.ושוב - הנחות. אין לך נתונים לתמוך בזה.
יכול להיות שזה נכון. יכול להיות גם שלא. יכול להיות שמתחילת התוכנית ליובל היו הרבה יותר הצבעות מסתיו.
אין בעיה להסתכל על אינדיקציות ולהניח מהן על המדגם המלא. אבל טעות הדגימה במקרה של האינדיקציות הנ"ל (אני מניח שאת מדברת על הסקרים ברשת) היא גדולה מדי בשביל להניח מובהקות סטטיסטית. שלא לדבר על זה שהסקרים הללו הם ממש לא מדגם מייצג.ברור, הכל יכול להיות, אבל אנחנו מסתכלים על אינדיקציות ומה היה.
ולזה שיובל הייתה חזקה בהצבעות מלפני פתיחת ההצבעות הנוספות, אין שום אינדקציה בפועל.
סתיו הגיעה למקום 2 אחרי שהקהל התחלק לבעדה ונגדה למרות שינוי שיטת ההצבעות, הקהל שלה הדיח מתמודדים בולטים בבית וכן יש גם את עניין הסקרים. אז כן עושים אחד ועוד אחד, זה דיי ברור.
אני מדברת על זה שהיא הגיעה למקום 2 למרות שהרבה היו נגדה.אין בעיה להסתכל על אינדיקציות ולהניח מהן על המדגם המלא. אבל טעות הדגימה במקרה של האינדיקציות הנ"ל (אני מניח שאת מדברת על הסקרים ברשת) היא גדולה מדי בשביל להניח מובהקות סטטיסטית.
אף אחד לא טען שהיא לא היתה חזקה וקיבלה הרבה קולות. אבל זה לא אומר שהיא לא קיבלה פחות ממעתוק בשום שלב. זה גם לא אומר שלא, אבל זה העניין עם הנחות לא מבוססות, אי אפשר להסתמך עליהן.אני מדברת על זה שהיא הגיעה למקום 2 למרות שהרבה היו נגדה.
אם היה מישהו שנוא יותר מסתיו על הכיסא מולה, היא הייתה מנצחתהיא ניצחה כי שינו את שיטת ההצבעות. גם אם היה כסא ריק מול סתיו, הכסא היה מנצח.
לא הבנתי מה בדיוק כתבת אבל נכון, היא הייתה הכי שנואה בגמר וגם אהובה.אם היה מישהו שנוא יותר מסתיו על הכיסא מולה, היא הייתה מנצחת
לא הייתה דמות בגמר שרוב הצופים אהבו את סתיו יותר מאשר אותה ולכן היא הפסידה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.