** שרשור תכנית - חוזרים הביתה **

מצב
הנושא נעול.

גליה 1211

Well-known member
״הם שמחו שהודחתי״
היא לא רואה אף אחד חוץ מאת עצמה חחח​
חד משמעית היא צודקת
האם זכותם לשמוח?כן .
בינה לבין מעתוק הם העדיפו בשביל האגו שלהם שהיא תזכה אם לא הם.
העיקר שלא סתיו.
מעתוק עם כל הכבוד לטוב ליבה לא עשתה שם כלום חוץ מללקק ולשרת ולחשוב שעילגות תסלול את דרכה הלא מאיימת לנצחון.
היא שחקנית לא פחות מסתיו פשוט בחרה טקטיקה שמוכרת לה.​

פגעסוס

Well-known member
אני חייב לשאול, מה זה משנה שיובל כמעט לא הועמדה להדחה? זה אומר שהיא לא הייתה עוברת את ההדחות אם הייתה מועמדת?
בהמון הודעות כאן יש לא מעט הנחות לא מבוססות.

אז הנה עובדה - יובל מעתוק קיבלה ממש מעט זמן מסך יחסית לסתיו לאורך העונה ולמרות זאת ניצחה אותה בגמר. סה טו.

GalK22

Well-known member
אני חייב לשאול, מה זה משנה שיובל כמעט לא הועמדה להדחה? זה אומר שהיא לא הייתה עוברת את ההדחות אם הייתה מועמדת?
בהמון הודעות כאן יש לא מעט הנחות לא מבוססות.

אז הנה כמה עובדות - יובל מעתוק קיבלה ממש מעט זמן מסך יחסית לסתיו לאורך העונה ולמרות זאת ניצחה אותה בגמר. סה טו.
היא ניצחה כי שינו את שיטת ההצבעות. גם אם היה כסא ריק מול סתיו, הכסא היה מנצח.

פגעסוס

Well-known member
ושוב - הנחות. אין לך נתונים לתמוך בזה.
יכול להיות שזה נכון. יכול להיות גם שלא. יכול להיות שמתחילת התוכנית ליובל היו הרבה יותר הצבעות מסתיו.

GalK22

Well-known member
ושוב - הנחות. אין לך נתונים לתמוך בזה.
יכול להיות שזה נכון. יכול להיות גם שלא. יכול להיות שמתחילת התוכנית ליובל היו הרבה יותר הצבעות מסתיו.
ברור, הכל יכול להיות, אבל אנחנו מסתכלים על אינדיקציות ומה היה.
ולזה שיובל הייתה חזקה בהצבעות מלפני פתיחת ההצבעות הנוספות, אין שום אינדקציה בפועל.

סתיו הגיעה למקום 2 אחרי שהקהל התחלק לבעדה ונגדה למרות שינוי שיטת ההצבעות, הקהל שלה הדיח מתמודדים בולטים בבית וכן יש גם את עניין הסקרים. אז כן עושים אחד ועוד אחד, זה דיי ברור.

פגעסוס

Well-known member
ברור, הכל יכול להיות, אבל אנחנו מסתכלים על אינדיקציות ומה היה.
ולזה שיובל הייתה חזקה בהצבעות מלפני פתיחת ההצבעות הנוספות, אין שום אינדקציה בפועל.

סתיו הגיעה למקום 2 אחרי שהקהל התחלק לבעדה ונגדה למרות שינוי שיטת ההצבעות, הקהל שלה הדיח מתמודדים בולטים בבית וכן יש גם את עניין הסקרים. אז כן עושים אחד ועוד אחד, זה דיי ברור.
אין בעיה להסתכל על אינדיקציות ולהניח מהן על המדגם המלא. אבל טעות הדגימה במקרה של האינדיקציות הנ"ל (אני מניח שאת מדברת על הסקרים ברשת) היא גדולה מדי בשביל להניח מובהקות סטטיסטית. שלא לדבר על זה שהסקרים הללו הם ממש לא מדגם מייצג.

נערך לאחרונה ב:

GalK22

Well-known member
אין בעיה להסתכל על אינדיקציות ולהניח מהן על המדגם המלא. אבל טעות הדגימה במקרה של האינדיקציות הנ"ל (אני מניח שאת מדברת על הסקרים ברשת) היא גדולה מדי בשביל להניח מובהקות סטטיסטית.
אני מדברת על זה שהיא הגיעה למקום 2 למרות שהרבה היו נגדה.

פגעסוס

Well-known member
אני מדברת על זה שהיא הגיעה למקום 2 למרות שהרבה היו נגדה.
אף אחד לא טען שהיא לא היתה חזקה וקיבלה הרבה קולות. אבל זה לא אומר שהיא לא קיבלה פחות ממעתוק בשום שלב. זה גם לא אומר שלא, אבל זה העניין עם הנחות לא מבוססות, אי אפשר להסתמך עליהן.
מה שאני אומר זה שאי אפשר להגיד בוודאות שסתיו היתה זוכה אם לא היו משנים את שיטת ההצבעות. כי אין לנו את הנתונים.

tarimulu

Well-known member
אם היה מישהו שנוא יותר מסתיו על הכיסא מולה, היא הייתה מנצחת
לא הייתה דמות בגמר שרוב הצופים אהבו את סתיו יותר מאשר אותה ולכן היא הפסידה

GalK22

Well-known member
אם היה מישהו שנוא יותר מסתיו על הכיסא מולה, היא הייתה מנצחת
לא הייתה דמות בגמר שרוב הצופים אהבו את סתיו יותר מאשר אותה ולכן היא הפסידה
לא הבנתי מה בדיוק כתבת אבל נכון, היא הייתה הכי שנואה בגמר וגם אהובה.

חוץ מזה, אז נשאלת למה לשנות את שיטת ההצבעות בגמר דווקא בעונה הזאת?

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.
למעלה