Psy Bear
Well-known member
לא יקרה.מתחיל בתשע וחצי
לא יקרה.מתחיל בתשע וחצי
זה לא ייגמר לעולםהכניסה הזאת משמחת אותי כי זה אומר שאנחנו מתקדמים בעוד שלב לסיום העונה הזאת
שום דבר לא יכול לשמח אותי כשאני יודע שהדר הולכת לפלרטט עם עוד לפחות שתי דייריםהכניסה הזאת משמחת אותי כי זה אומר שאנחנו מתקדמים בעוד שלב לסיום העונה הזאת
אכן תמונות קשותשום דבר לא יכול לשמח אותי כשאני יודע שהדר הולכת לפלרטט עם עוד לפחות שתי דיירים
קמלה האריסמי הנשים שנכנסות הן הודלפו?
נקווה שהן גם נשים פמיניסטיות שיתאמו לאג'נדה בביתמי הנשים שנכנסות הן הודלפו?
מקווה שתהיה אחת נורמליתנקווה שהן גם נשים פמיניסטיות שיתאמו לאג'נדה בבית
דרך אגב הן התחילו להסתדר מלאני ואמלי , אור אמר היום " סוף סוף"בהלם על ביידן, אולי גם עידן יפרוש ומלאני תחליף אותו ותחזור להיות הנמסיס של אמילי
לפחות אחת מהן מחכה לשעת כושר להתהפך בחזרהדרך אגב הן התחילו להסתדר מלאני ואמלי , אור אמר היום " סוף סוף"
וזה אחד הדברים הגרועים, כי תוך שבועיים נחזור לאותן דינמיקות. מכניסים אותם כדי לרפד אינטראקציות שכבר ראינו, במקום לתת להם יותר מחסינות אחתבסוף זה לא משנה מי נכנס היום, תוך שבועיים שלושה כולם עפים הביתה.
בהחלט. שוב ושוב אני אומר שעוז לא יודע לעשות טלויזיה.וזה אחד הדברים הגרועים, כי תוך שבועיים נחזור לאותן דינמיקות. מכניסים אותם כדי לרפד אינטראקציות שכבר ראינו, במקום לתת להם יותר מחסינות אחת
חצי מהתוכנית זה קשרים מבחוץ, וזה כולל את המפגשים המשעממים מבחוץ עם בני משפחה ועם אומנים למיניהם, שלא מהווים שום חלק מהעלילה בבית.בהחלט. שוב ושוב אני אומר שעוז לא יודע לעשות טלויזיה.
כל מה שהוא יודע זה להכניס אנשים שכבר מכירים אחד את השני ולתת להם להתחרקש על הבעיות שלהם עוד מלפני.
דוד.....מרק גרונות...יהיה נחמד אם יכנס דייר כזה שלא קשור בכלל להוויה ולמתרחש בבית ופתאום כולם כזה לא ידעו מה לעשות עם עצמם כי הוא יגנוב את כל העלילה מהם לאיזה התעסקות לא קשורה.
נגיד כמו ההוא שנכנס בעונה של בר וטליה והתחיל לבשל להם שם מלא דברים ולגמור את המטבח.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.