** שרשור תכנית ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

מרגוליקו

Well-known member
טוב אני נוטשת את השידור והולכת לבשל לשבת.
אשמח רק אם מישהו יוכל לעדכן מי המועמדים להדחה.

tortt

Well-known member
התהפכות קיצונית לגמרי של עידן על תום
ורק בגלל שתום גם רצה להיות מעורב בתקציב.

ק ו ל י ת

Well-known member
אני מעריכה את הדר על אומץ לבה כוחה וחוכמתה.
אני מחבבת את תום לא בזוגיות עם הדר.
אור .. איכככ....

nicknick

Well-known member
חייבת לציין שלא כל כך הבנתי את הריב הזה, אולי בגלל כל הדלתות והצנזורים , לא ברור לי למה הכעס בבית כל כך אינטנסיבי על תום, המריבות כל כך קטועות ולא ברורות השנה בגלל כל האינפורמציה שחסרה לנו.
יש הרבה חלקים שאני לא עפה עליהם אצלו, ואני גם לא מחפשת אותו על המסך ,פחות מענייין לי ... אבל כבן אדם, הוא לא נראה לי כזה נורא , אני כן רואה שם פגיעות ורגישות . אולי זה יותר עניין של חוסר טקט .

tortt

Well-known member
חייבת לציין שלא כל כך הבנתי את הריב הזה, אולי בגלל כל הדלתות והצנזורים , לא ברור לי למה הכעס בבית כל כך אינטנסיבי על תום, המריבות כל כך קטועות ולא ברורות השנה בגלל כל האינפורמציה שחסרה לנו.
יש הרבה חלקים שאני לא עפה עליהם אצלו, ואני גם לא מחפשת אותו על המסך ,פחות מענייין לי ... אבל כבן אדם, הוא לא נראה לי כזה נורא , אני כן רואה שם פגיעות ורגישות . אולי זה יותר עניין של חוסר טקט .
תכלס, הוא קצת השק אגרוף שלהם.
כל אחד מרגיש בנוח להתנפל עליו בלי סיבה מוצדקת.

nicknick

Well-known member
תכלס, הוא קצת השק אגרוף שלהם.
כל אחד מרגיש בנוח להתנפל עליו בלי סיבה מוצדקת.
זהו שאני לא בטוחה שזה בהכרח לא מוצדק,
כי הריב הזה באמת קטוע ואם כל כך הרבה אנשים מתארים איזה מצב שהוא קדח להם כל הבוקר באיזה פרינציפ, אז כנראה היה פה משהו שעורר עצבנות ממנו.
אני סתם תוהה, כי אני רואה אותו הפרק, את התגובות שלו לדברים ולריבים ולישיבת דיירים.....הוא היה אחד המאופקים והלא אגרסיביים שם, ממש מורגש שהוא לא מחפש לריב ולהתלהם .

מצב
הנושא נעול.
למעלה