אני אומרת זה או מלאני או קורל אבל לדעתי קורלי מיצתהההיגיון אומר שקורל מודחת, אבל יש מצב שדני יודח.
אני אומרת זה או מלאני או קורל אבל לדעתי קורלי מיצתהההיגיון אומר שקורל מודחת, אבל יש מצב שדני יודח.
הקהל של הדר יצביע לעינב ואמיליקורל ומאלני בסיכון גבוהה במיוחד בגלל שגם פרידה ברשימה והן היו מקבלות הרבה קולות ממצביעים שלה.
כל זה בהנחה שלא הכל מכור ועוז בכלל בוחר מה הוא רוצה שיקרה.
אולי חלק התנדבו ולחלק עשו הצבעה והרוב החליט.לא הבנתי, דילגתי על ההסברים.
פשוט אמרו להם לבחור מביניהם 4 דיירים נוספים?
איך הם עשו בחירה כזאת בכלל...מי מתנדב להיות מועמד?
נראה בשבת…אולי עשו אבן נייר ומספריים או בקיצור אבנייהולא הבנתי, דילגתי על ההסברים.
מתייפייפיםלא הבנתי, דילגתי על ההסברים.
גאיה הולכתאני עדיין לא מוכנה להיפרד מקורלי
הטרול האהוב עליי.
היא גם ישר התנדבהגאיה הולכת
זה מבוים לזה
בלתי נסבלברור שיוותרו לחיימון התינוקי
או שויתרו או שלא בחרו בו. מכל אלה שהיו שם בחדר השעון רק עידן וגם בספק יכול לבחור בחיים. בטוחה שהרוב הצביעו לנועם כי זה הכי קל להצביע לו. איך הדר לא מועמדת לא ברור לי, כנראה בגלל שהיתה מועמדת הרבהברור שיוותרו לחיימון התינוקי
נכון, גם בסקרים גם בטיקטוק הוא חזק. לדעתי הכי בסכנה הם מלאני וקורלי. עינב בטוחה בהצבעה כזאתאין מציאות שבה דני מקבל פחות קולות מקורלי או עינב
הוא עדיין אהוב באיכסטוק? הבנתי שהוא בירידה.נכון, גם בסקרים גם בטיקטוק הוא חזק. לדעתי הכי בסכנה הם מלאני וקורלי. עינב בטוחה בהצבעה כזאת
עינב צברה תאוצה, היא גם תקבל קולות מחלק מהתומכים של הדר ועידן.אין מציאות שבה דני מקבל פחות קולות מקורלי או עינב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.