** שרשור תכנית ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

Lotarica

Well-known member
משהו דפוק אצל גאיה....בחורה מוזרה....משהו רע עובר עליה....לא זוכרת שראיתי שיחה מטומטמת כזו בתולדות האח....מה היא רוצה מהדר? אני שוב אומרת... לא מבינה מה בחורה על רמה גבוהה כמו הדר מחפשת בתכנית פח כזו...מה חסר לה להדר??? יש לה הכל...חכמה..יפה..משכילה...אינטליגנטית.. בכמה וכמה רמות מעל דיירי הבית.
תרימי את הראש הדר....את על הכייפק..אל תתבאסי...הכי נחמד לך זה להיות עם עידן... הנורמלי היחידי בבית...את והוא יכולים להיות איחלה זוג..לפחות בבית...תעיפי את כל האפסים מסביבך... במיוחד את אור ודני... אל תפחדי להיות לבד..את מספיק חזקה.

נערך לאחרונה ב:

wellcome2

Well-known member
משהו דפוק אצל אמילי....בחורה מוזרה....משהו רע עובר עליה....לא זוכרת שראיתי שיחה מטומטמת כזו בתולדות האח....מה היא רוצה מהדר? אני שוב אומרת... לא מבינה מה בחורה על רמה גבוהה כמו הדר מחפשת בתכנית פח כזו...מה חסר לה להדר??? יש לה הכל...חכמה..יפה..משכילה...אינטליגנטית.. בכמה וכמה רמות מעל דיירי הבית.
תרימי את הראש הדר....את על הכייפק..אל תתבאסי...הכי נחמד לך זה להיות עם עידן... הנורמלי היחידי בבית...את והוא יכולים להיות איחלה זוג..לפחות בבית...תעיפי את כל האפסים מסביבך... במיוחד את אור ודני... אל תפחדי להיות לבד..את מספיק חזקה.
אבל קשה לה עם אנשים

willing

Well-known member
משהו דפוק אצל אמילי....בחורה מוזרה....משהו רע עובר עליה....לא זוכרת שראיתי שיחה מטומטמת כזו בתולדות האח....מה היא רוצה מהדר? אני שוב אומרת... לא מבינה מה בחורה על רמה גבוהה כמו הדר מחפשת בתכנית פח כזו...מה חסר לה להדר??? יש לה הכל...חכמה..יפה..משכילה...אינטליגנטית.. בכמה וכמה רמות מעל דיירי הבית.
מלאני לא אמילי

לך!

Well-known member
אור שאנחנו רואים
זה מה שקורה כשרועי עוז רצח את הפורמט
קיבל מסרים ותדרוכים מאיך שהוא יוצא בחוץ
והנה קיבלנו אור אחר

nicknick

Well-known member
אני חושבת שמלאני יודעת למה הדר לא באה לה בטוב אבל אולי אלה דברים שהיא לא באמת יכולה להגיד כי זה נשמע רע.

ובגדול, נראה לי שמלאני לא בטוב כבר תקופה ואין לה ממש כוחות או משאבי נפש לפתוח חזית ובגלל זה היא אוכלת את עצמה על שאמרה משהו.

wellcome2

Well-known member
אני חושבת שמלאני יודעת למה הדר לא באה לה בטוב אבל אולי אלה דברים שהיא לא באמת יכולה להגיד כי זה נשמע רע.

ובגדול, נראה לי שמלאני לא בטוב כבר תקופה ואין לה ממש כוחות או משאבי נפש לפתוח חזית ובכלל זה היא אוכלת את עצמה על שאמרה משהו.
כן המציאות לפעמים כואבת ולא יפה וזה עצוב שזה גם המציאות וככה בחוץ

tortt

Well-known member
מלאני פשוט לא יודעת להיות צבועה
היא דיי תמימה בשביל הפורמט הזה.

אצל הדר זה דפוס חוזר
כמו עם פרידה
היא עוקצת כל הזמן.. מכאיבה בקטנות..
ואז מנסה לשחק אותה חברה
וכשזה לא הולך היא נכנסת לתפקיד הקורבן של "אבל מה אני עשיתיייי"
זה חונק ומחרפן
ולא כולם בנויים לשחק את משחק הזיוף הזה.
אני מבינה את מלאני למרות שאני חושבת שהיא הייתה צריכה לוותר על השיחה הזאת.

לך!

Well-known member
מלאני פשוט לא יודעת להיות צבועה
היא דיי תמימה בשביל הפורמט הזה.

אצל הדר זה דפוס חוזר
כמו עם פרידה
היא עוקצת כל הזמן.. מכאיבה בקטנות..
ואז מנסה לשחק אותה חברה
וכשזה לא הולך היא נכנסת לתפקיד הקורבן של "אבל מה אני עשיתיייי"
זה חונק ומחרפן
ולא כולם בנויים לשחק את משחק הזיוף הזה.
אני מבינה את מלאני למרות שאני חושבת שהיא הייתה צריכה לוותר על השיחה הזאת.
הכי מזוייפת
הייתה פשוט אומרת לה את האמת
שהיא פשוט מקנאה בה

היא לא מבינה למה היא מקנאה בה
וזה מה שמטריפ אותה.

tortt

Well-known member
הכי מזוייפת
הייתה פשוט אומרת לה את האמת
שהיא פשוט מקנאה בה

היא לא מבינה למה היא מקנאה בה
וזה מה שמטריפ אותה.
מה יש לאחת כמו מלאני לקנא בהדר?
בכסף של אבא?

mor100

Well-known member
אני? פלרטטנית? מה פתאום *מלטפת את השיער* *מחייכת חיוך ממזרי* *צוחקת כל 10 שניות מכל מה שהוא אומר* *רוכנת עליו ונוגעת לו ברגל*

BlameCoco

Well-known member
לא הבנתי מה האישיו שאמילי תפלרטט איתו
מעניין זה לא
אבל מה הבעיה

yalian

Well-known member
אנשים כמו אמילי גורמים לי לחשוב שאולי צריך להעלות את רף הגיל של הדיירים,
היא אשכרה פעוטה.... 🤦🏻‍♀️ זה כבר צורם

מצב
הנושא נעול.
למעלה