אמילי כוכבת העונה של עוזמשדר כל צעקה וכל רגע שאמילי נושמת אבל את הוויכוח עצמו על השרפרף הוא משאיר בחוץ
אמילי כוכבת העונה של עוזמשדר כל צעקה וכל רגע שאמילי נושמת אבל את הוויכוח עצמו על השרפרף הוא משאיר בחוץ
היא כמו דנית גרינברג - היא תהייה בכל מקום אחרי התוכניתאמילי כוכבת העונה של עוז
ואת העובדה שהוא, האח, אמר להם שהשרפרפים הם של כל הבית.משדר כל צעקה וכל רגע שאמילי נושמת אבל את הוויכוח עצמו על השרפרף הוא משאיר בחוץ
אור לא יצא עליו כמו שחיים יצא עליוהלוואי שלעידן היה את האומץ לצאת ככה על אור
לעידן יש אומץ לצאת על כולם.הלוואי שלעידן היה את האומץ לצאת ככה על אור
אור ועידן בטוב, לא מתערבבים אחד עם השני. אור לא מעז לדבר לעידן כמו שהוא מדבר לחברים שלו ועידן בכבוד עם אור כמו עם כל דיירי הבית. אין לו סיבה לצטת עליו עד שאור לא יתן לו סיבה. אם אור היה מדבר לעידן כמו שחיים דיבר לעידן הוא היה עונה באותו מטבעהלוואי שלעידן היה את האומץ לצאת ככה על אור
בטח שילהאז מי ישפיע על הרשימה??
גם לי נראה ששילה. זה או חיים או שילה. בשני המקרים יהיה מענייןבטח שילה
אני דווקא כן רוצהאני מקווה שעידן לא יצטרך להרכיב את הרשימה.
טוב הוא לא יכול לצאת מזה.
אין יותר עידן ואמילי לשמחתי. עידן ייצא או לא , דבר אחד הוא הרוויח. הסיפור עם אמילי נגמר וביוזמתה. אין יותר טענות עליו על מה שכביכול היה איתה. עכשיו הוא יכול לצאת שלםאני דווקא כן רוצה
חסר לו אויבים בבית יעשה לו טוב כמו היום עם חיים
כמה שיותר סיפורים עם דיירים אחרים שיעלימו את העניין עם אמילי
אחרת נקבל רק עידן ואמילי
כי הוא הפיל את המועקה שצבר על אור על מישהו שבאמת כיבד אותו ולא ניסה לפגוע בו. השרפרף היה תירוץ לפרוק את התסכול שחיים סוחב מאז שעידן חזר במרום אוריתמרפרוף קליל ברשת רובם ככולם מצדדים בעידן
ההתמסכנות של חיים לא עובדת
אני בעד גאיהאני בעד חיים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.