** שרשור תכנית ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

Moiya_1

Well-known member
רק שמיכל באה מוכנה מבחוץ כדי שיהיה לה משהו מול הדר
עשתה שיעורי בית והתכוננה למבחן הפתע במטבח. חשבנה שיהיה לה קל להתמודד מולה וראו זה פלא מיכלי בוכה כי הדרי לא נשברה ולא התרפסה כפי שמיכלי רגילה, כנראה.
אויה, אותה מיכל במשך 4 ימים ברציפות ממשיכה ללא הרף להשחיר את הדר, לולא היה לה שותף מלא להשחרות היא מזמן היתה יושבת בשקט.

נערך לאחרונה ב:

foreigner 3

Well-known member
עשתה שיעורי בית והתכוננה למבחן הפתע במטבח. חשבנה שיהיה לה קל להתמודד מולה וראו זה פלא מיכלי בוכה כי הדרי לא נשברה ולא התרפסה כפי שמיכלי רגילה, כנראה.
אויה, אותה מיכל במשך 4 ימים ברציפות ממשיכה ללא הרף להשחיר את הדר, לולא היה לה שותף מלא להשחרות היא מזמן היתה יושבת בשקט.
אין למיכל שום קיום ללא המלחמה של בהדר

foreigner 3

Well-known member
אני רק רוצה להזכיר שכל בחורה שהיתה בבית האח, היה לה משהו עם הדר.
כל בחורה
כולל החברות הכי טובות שלה אמילי ועינב
שתיהן הרגישו בשלב מסוים דקירה ממנה

אם זה לא אומר משהו....
בבית סגור עוברים עליות וירידות.
הדר דומיננטית ומרשימה.
לא כולן מסוגלות לעמוד בזה.

Psy Bear

Well-known member
כל הדיבור הזה "אתה גבר אתה לא גבר" זה כזה כתה ט'.
עוד שניה יוציאו סרגלים יתחילו למדוד.

שילה לקח את ההזדמנות שלו להכנס למשחק בתור דייר חדש, והם כמו מפגרים נפלו בפח שלו. במקום לעבור על זה בשתיקה ולתת לכל החדשים לעלות אחד אחרי השני אחר כבוד.

Simba223

Well-known member
כל הדיבור הזה "אתה גבר אתה לא גבר" זה כזה כתה ט'.
עוד שניה יוציאו סרגלים יתחילו למדוד.

שילה לקח את ההזדמנות שלו להכנס למשחק בתור דייר חדש, והם כמו מפגרים נפלו בפח שלו. במקום לעבור על זה בשתיקה ולתת לכל החדשים לעלות אחד אחרי השני אחר כבוד.
בסוף הם באמת יסגרו את זה בתחרות שליפות

yalian

Well-known member
רוב הבית פחדנים ופחדניות שפוחדים להביע דעה או לנקוט עמדה....דנטה ומרטין לותר קינג אמרו"המקום הכי חם בגיהנום שייך לאלה שלא נוקטים עמדה"(מקוה שדייקתי)
זו הבאסה שלי על פרידה.
אם זה לא קשור ישירות אליה, הפרצוף שלה חלק.

willing

Well-known member
מיכל ברגע אמיתי. היא לא רגילה שעונים לה. כי היא מפטרת אותם לפני שזה קורה לכאורה.
נאמר בהומור כמובן. זה לא אמיתי בכלל (הצהרה קבילה בבימ"ש. אני בכלל לא מפחדת)

מצב
הנושא נעול.
למעלה