katy2022
Well-known member
דבש גרנולה ריבות…סוגר פינותהאמת לא הביא להם
השתפ היה מתוקים
דבש גרנולה ריבות…סוגר פינותהאמת לא הביא להם
השתפ היה מתוקים
האמת לא הביא להם
השתפ היה מתוקים
בדרך כלל נותן להם במשימות היותר גדולות כשאין להם זמן לבשל או כשהבית סגור להתארגנות וכו'מה הם מפחדים האח יתן להם אוכל גם ככה.
בדרך כלל נותן להם במשימות היותר גדולות כשאין להם זמן לבשל או כשהבית סגור להתארגנות וכו'
אבל השבוע הייתה משימה פשוטה ולא קיבלו אוכל מעבר לתקציב , התלוננו הרבה על הרעב
איציק מודח זה צפוינו בואו נגיע להדחה
איזה פרק מאוס
אמילי היתה נוראית ופוגענית ואפילו היא לא יודעת ולא מבינה למה.אמילי היממה אותי היום בשיחה עם יוסי. היא באמת לא קלטה כמה זה פוגע מה שאמרה לו. מלאני כל פרק מגלה צד נוסף באישיות הנקמנית ולא נעימה שלה, שילה בא להישרדות ואני, רק מחכה לקטעים עם עידן
מה אתם רוצים אמילי? היא גדלה בבית רוסי, גם הילדים שלי יודעים שתואר שני זה חובה ולא רק בגרות. אמא שלי תמיד אמרה לי של בעלי צריך להיות תואר שני ויש לו. עכשיו יש אנשים עשירים בלי בגרות ואני לא הייתי שואלת ככה. אבל העובדת מערכת חינוך זה באמת מאכזב ומלא מפתיע שליוסי אין בגרותאמילי היתה נוראית ופוגענית ואפילו היא לא יודעת ולא מבינה למה.
שמעתי את אמא שלה מדברת מגרונה…
בחורה קטנה ומרושעת!יש לי הרבה בעיות עם עידן
אין לי סבלנות לפרט
אבל מה שהכי מעיף אותי בו
זה לנסות להבין מה הוא מוצא בילדה החצופה המפונקת והמטומטמת הזאת
מרשעת קטנה ומעצבנת.
מה שהיא אמרה ליוסי עם הצחקוק הזה שלה
אפילו לי צרם בשבילו
ואתם יודעים שאני לא סובלת את הבחור
ועדיין..
מכשפה קטנה.
היא כוסית.יש לי הרבה בעיות עם עידן
אין לי סבלנות לפרט
אבל מה שהכי מעיף אותי בו
זה לנסות להבין מה הוא מוצא בילדה החצופה המפונקת והמטומטמת הזאת
מרשעת קטנה ומעצבנת.
מה שהיא אמרה ליוסי עם הצחקוק הזה שלה
אפילו לי צרם בשבילו
ואתם יודעים שאני לא סובלת את הבחור
ועדיין..
מכשפה קטנה.
כמו שכל העולם הזה בטלבתחילת השיחה בין דני להדר הוא שילב ידיים שזה כבר אומר “אני סגור״
הוא קרה לו לדבר אבל היא התחילה בנאום.
שיחה בטלה
תכלס גם אני חשבתי ככה חח.... אם דני זה "קול ההיגיון" זה אומר דרשניכשדני...צודק...
אני חושב ...שמשהו...שם..
מקולקל...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.