שום דבר לא ישבור את השיא של הליה ההיא שנכנסה בעונה של טליה חחחחחחמסכן איציק...ייצא הבייתה וירצה לראות קטעים שלו בפרקים ואין.
זה כאילו הוא נעלם ל3 שבועות מכדור הארץ ואף אחד לא יודע איפה הוא היה ומה הוא עשה.
נחנקתימסכן איציק...ייצא הבייתה וירצה לראות קטעים שלו בפרקים ואין.
זה כאילו הוא נעלם ל3 שבועות מכדור הארץ ואף אחד לא יודע איפה הוא היה ומה הוא עשה.
היתרון הוא שמי שנכנס להצביע עובר על הריבועים, על כל דייר יש איזה רפש, ואז או, איציק! הוא נראה בסדר! בואו נצביע לו!נחנקתי
ראיתי את הפודקאסט הם היו ממש סבבה אחד עם השנידני היה ממש רע אל הדר בפודקאסט. לא הפסיק לרדת עליה. מזה הגזלייטינג הזה? תכלס לא מפתיע
מדבר שטויות כאילו היא התרחקה. לשקרים יש יותר כוח בפרק מאשר עובדות, חרטטן
תחזרי לשם, תראי את הקטעים שהוא אומר לה שהוא לא סובל אותה ולא רוצה שהיא תפנה אליו או משהו בסגנון. והיא בנימוס אמרה טוב שאתה מסביר לי אחרת הייתי מנסה להתקרב וזה בכלל לא שם. הייתה סופר מנומסת והוא ממש רע.ראיתי את הפודקאסט הם היו ממש סבבה אחד עם השני
לא היה ולא נברא ...תחזרי לשם, תראי את הקטעים שהוא אומר לה שהוא לא סובל אותה ולא רוצה שהיא תפנה אליו או משהו בסגנון. והיא בנימוס אמרה טוב שאתה מסביר לי אחרת הייתי מנסה להתקרב וזה בכלל לא שם. הייתה סופר מנומסת והוא ממש רע.
יש לו את הצד הזה
אחורי זה אמצא לךלא היה ולא נברא ...
רק אמר שהיא המודחת הבאה כי מבחינתו אין בה תוכן
גם לא יפה לא משהולא היה ולא נברא ...
רק אמר שהיא המודחת הבאה כי מבחינתו אין בה תוכן
את תהני מהקטע של דני
ראיתי ניתוח של שפת הגוף שלהם מהפודקאסט בטיקטוק. הדר יצאה ממש טוב שם ודני על הפניםדני היה ממש רע אל הדר בפודקאסט. לא הפסיק לרדת עליה. מזה הגזלייטינג הזה? תכלס לא מפתיע
מדבר שטויות כאילו היא התרחקה. לשקרים יש יותר כוח בפרק מאשר עובדות, חרטטן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.