מה היה שם?חתכו את הקטע של אמילי והדר במטבח
אמרתי שעוז רוצה להרים להדר
ברור
ברור שמסכימה. היא לא נולדה במנזר כולה מדברים או רחמנא לצלן מפלרטטים.ואם כבר קפצתי לבקר. אז השנקל שלי לגבי אמילי ושילה....בדיוק כמו חיים ומלאני, יש פה ניסיון לייצר בפרקים עלילת "אולי רומן" ולייצר אווירה מסויימת כשבפועל אין שם כלום. זה כי הבית הזה כל כך חסר עניין ועלילה וכשלא קורה שום דבר כל שיחה עם המין השני הופכת לעילה לבדיקת הריון.
גם כשעידן חיבק את הדר זה לא היה נראה משהו וגם כשמלאני חיבקה את עידן בנסט זה לא היה נראה משהו ובשתי הסיטואציות זה היה כלום ושום דבר מעבר לתמיכה בחבר בסיטואציה המוזרה של הבית הזה.
בחוץ אולי זה היה נראה אחרת אבל בהקשרים של הבית הזה זה הגיוני. כולם שם אחד על השני כל היום ברמה שאפשר לקרוא לבית הזה וודסטוק הגדול. זה בית בודד ושקט ומשעמם ובטח בהרכב כל כך מצומצם של אנשים אתה לא באמת יכול להתנתק ולהפסיק לתקשר עם אנשים מסויימים אחרת פשוט תסתכל על הקירות עם עצמך ותתחרפן.
תסכימו, אל תסכימו..... אתם יודעים שאני בteam עידן ואמילי ואתם צריכים לזרום עם התיאוריות שלי
יש רומן בין חיים וגאיה.ואם כבר קפצתי לבקר. אז השנקל שלי לגבי אמילי ושילה....בדיוק כמו חיים ומלאני, יש פה ניסיון לייצר בפרקים עלילת "אולי רומן" ולייצר אווירה מסויימת כשבפועל אין שם כלום. זה כי הבית הזה כל כך חסר עניין ועלילה וכשלא קורה שום דבר כל שיחה עם המין השני הופכת לעילה לבדיקת הריון.
גם כשעידן חיבק את הדר זה לא היה נראה משהו וגם כשמלאני חיבקה את עידן בנסט זה לא היה נראה משהו ובשתי הסיטואציות זה היה כלום ושום דבר מעבר לתמיכה בחבר בסיטואציה המוזרה של הבית הזה.
בחוץ אולי זה היה נראה אחרת אבל בהקשרים של הבית הזה זה הגיוני. כולם שם אחד על השני כל היום ברמה שאפשר לקרוא לבית הזה וודסטוק הגדול. זה בית בודד ושקט ומשעמם ובטח בהרכב כל כך מצומצם של אנשים אתה לא באמת יכול להתנתק ולהפסיק לתקשר עם אנשים מסויימים אחרת פשוט תסתכל על הקירות עם עצמך ותתחרפן.
תסכימו, אל תסכימו..... אתם יודעים שאני בteam עידן ואמילי ואתם צריכים לזרום עם התיאוריות שלי
קשור שהעלילה לא מתקדמת לבד בצורה אותנטית והאינטראקציות לא זזות אז צריכים לאלץ תוכן כדי שיהיה מה לשדר...קטע הזה של פרידה ודי ג'יי
מוזר ומיותר
לא מצחיק
ומאולץ
מה קשור?
ניסיון להרים להם.קטע הזה של פרידה ודי ג'יי
מוזר ומיותר
לא מצחיק
ומאולץ
מה קשור?
אי מושפרידה כל יפה
ודי ג'יי כל כך אמין
קצת הפסקה מאמילי וחייםקטע הזה של פרידה ודי ג'יי
מוזר ומיותר
לא מצחיק
ומאולץ
מה קשור?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.