mariamma 86
Well-known member
הצבעתי להדר 20
יש מצב שבהמשך אצביע גם לדני
בא לי שנועם יעוף
הוא מרתיח לי את המוח
כל פעם מחדש
בא לי שנועם יעוף
הוא מרתיח לי את המוח
כל פעם מחדש
הדר נראה לי בטוחה בהדחה. אני אשים הכל על דני. אם ההצבעות משנות לא אכפת לי מי יודח אור או בתקוה נועםהצבעתי להדר 20
בא לי שנועם יעוף
הוא מרתיח לי את המוח
כל פעם מחדש
אני 20 לפרידההדר נראה לי בטוחה בהדחה. אני אשים הכל על דני. אם ההצבעות משנות לא אכפת לי מי יודח אור או בתקוה נועם
מטורף.הביאו לאור את חיים ואת ניצן חברה שלו
Odמטורף.
רק על זה אני מאחלת לו שיודחדני במסע תעופה
פחות מחמיא לו.
לא נכון, בדני יש שמחת חיים והתלהבות של ילד. גם בריביםוגם בשמחות. אחר כך שהוא נרגע הוא מנתח סיטואציות בבהירות ויודע איפה הוא בסדר ואיפה לארק על זה אני מאחלת לו שיודח
כל היום היו להם סיכומים על כל אחד ומפגשים עם משפחה/חבריםמתי הם ראו את חיים? מה היה להם אחרי התוכנית?
כמוני כמוך גם לגבי השורה האחרונהאני כבר חודשים כותב פה שאם מסתכלים בצורה נקיה על הטקסטים בלבד שיוצאים לאור מהפה תוך התעלמות מתנועות ידיים, עוצמת/סגנון הדיבור ושאר הדברים הקוסמטיים מסביב, לרוב הוא קולע בול ומתאר את המציאות כהווייתה באופן עקבי, ודאי הרבה יותר משאר הדיירים שנותרו, וזה נכון גם היום
ומעולם לא הצבעתי לו
בהצבעות, לא.הדר בסכנה
אבל עוז מת על נועם. גם כל התגובות אחרי הםרק בעד נועם ומלא ילדים יזדהו עם המסכן חסר הבטחון שסך הכל רוצה להביע את דעתו ויצביעיו לובהצבעות, לא.
בסיכוי שתצא בשביל יוסי, כן.
אני עדיין מהמר על נועם.
לפני חודש וחצי כתבתי מה יקרה.
בנתיים הכל קורה,
אז אין לי שום סיבה לערער על מה שחשבתי.
מי מנצח יוני?בהצבעות, לא.
בסיכוי שתצא בשביל יוסי, כן.
אני עדיין מהמר על נועם.
לפני חודש וחצי כתבתי מה יקרה.
בנתיים הכל קורה,
אז אין לי שום סיבה לערער על מה שחשבתי.
הוא כבר חודשייםכותב שיוסי ינצח. הוא אמר שעוז יקריב את החברים של אור בשביל שיוסי יקבל כרטיס ושכל מי שידח מעתה והלאה יכתיר את יוסי כזוכהמי מנצח יוני?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.