** שרשור תכנית ** 🎗

מצב
הנושא נעול.

מרגוליקו

Well-known member
למה ככה? הוא לפחות ניסה, אורית רעילה מידי.
בגלל שהיא רעילה מידי, בגלל שהיא לא יודעת להקשיב, בגלל שאין לה יכולת התבוננות פנימה, בגלל שהיא לא יודעת לקבל ביקורת.
אז בואי נגיד שהוא לא ראה את כל הדברים האלה לפני השיחה איתה למרות שהוא מתיימר שהוא רואה את ההתנהגות שלה ולא אוהב את זה , אז גם אחרי ״ השיחה״ היא המשיכה בשלה והוא המשיך ללקק לה וזה מה שמעצבן אותי.
אתה יכול לכבד אישה בגלל גילה המבוגר אבל ללקק לה זה אומר משהו עליו.

נערך לאחרונה ב:

Lotarica

Well-known member
אורית תקבל הרעלת מים...לא ראיתי אף פעם כזו אובססיה למים...זה סוג של התמכרות

nicknick

Well-known member
אהבתי את הנסיון של עידן לדבר עם אורית...גם אם הוא היה כושל.
היא בכל זאת חברה שלו בבית, בין אם אוהבים את זה או לא. אנשים מתחברים בבית מכל מיני סיבות שקשה לנו להבין דרך המסך, יש איזה דינמיקה רגשית שהם חווים ביניהם שגורמת להם לחפש קרבה. לעידן יש איזשהוא צורך להמשיך ולגונן ולא לנטוש חברה, על אף מה שכולם אומרים לו.
ואהבתי את זה שהוא הגיע ממקום של חבר לדבר איתה, מעין נותן צ'אנס ולא רץ לזרוק כי כולם אמרו לו.

ואני כן חושבת שזה דווקא לטובתו, זה שהנסיון לא צלח. שהתגובה שהוא קיבל כן חידדה לו כמה דברים לגביה, והפעם ממקור ראשון ומאיך שהוא חווה אותה ולא כי אחרים אמרו.

אחמאודגדול

Well-known member
אהבתי את הנסיון של עידן לדבר עם אורית...גם אם הוא היה כושל.
היא בכל זאת חברה שלו בבית, בין אם אוהבים את זה או לא. אנשים מתחברים בבית מכל מיני סיבות שקשה לנו להבין דרך המסך, יש איזה דינמיקה רגשית שהם חווים ביניהם שגורמת להם לחפש קרבה. לעידן יש איזשהוא צורך להמשיך ולגונן ולא לנטוש חברה, על אף מה שכולם אומרים לו.
ואהבתי את זה שהוא הגיע ממקום של חבר לדבר איתה, מעין נותן צ'אנס ולא רץ לזרוק כי כולם אמרו לו.

ואני כן חושבת שזה דווקא לטובתו, זה שהנסיון לא צלח. שהתגובה שהוא קיבל כן חידדה לו כמה דברים לגביה, והפעם ממקור ראשון ומאיך שהוא חווה אותה ולא כי אחרים אמרו.
הבעיה שלאנשים יורד ממנו בגלל מה שהיה בתקציב היום עם התאומים

katy2022

Well-known member
הייתי שמחה לראות קטעים של פרידה שרה וכולם מתמוגגים ומריעים לה במקום כל הסחלה המשעמם הזה.

מיק83

Well-known member
איזה כייף לא לסבול את כל הבית

תמשיכו לצעוק

מצב
הנושא נעול.
למעלה