mariamma 86
Well-known member
כל הפרק הדר אור רונית יהב
רוב הדיירים לא קיימים
רוב הדיירים לא קיימים
עונת ALL STARS איתה ועם סתיו אמן
שיקרא לי סבתא מצידי, כפרעליו@Christina 1001
מיום ליום אני מבין יותר ויותר מה מושך אותך באור.
חלומה של כל בחורה נורמטיבית שבן זוגה יקרא לה ולילד שלהם "אבא"
וכל זה בסמיכות ליום האב.
הוא מהאלה שיעופו בכפולה.אולי תום זה שיעוף אך אני לא מצליחה להבין מה בן עדיין עושה שם
מיותר כל כך
שכחתי שהוא קיים בכלל…אולי תום זה שיעוף אך אני לא מצליחה להבין מה בן עדיין עושה שם
מיותר כל כך
ועוז עוד בוכהלמה מראים לנו את רועי עוז מרים ליהב בחדר האח? במקום לשמוע רק את יהב.
זו לא תוכנית על רועי עוז. איזה טמבל נרקסיסט.
ממש! אוהב לשמוע את עצמו מדבר.. הרס את התוכנית!! שיעיפו אותו כבר! לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל מתגעגעת לעונות שהיו בקשת ולזק כאח הגדול.. גם הוא היה נרקסיסט אבל לפחות אחד כזה שידע לעשות טלוויזיהלמה מראים לנו את רועי עוז מרים ליהב בחדר האח? במקום לשמוע רק את יהב.
זו לא תוכנית על רועי עוז. איזה טמבל נרקסיסט.
אני לא בטוחה בהכרח שזה מניפולטיביות.... מרגיש שיש לה קצת תקשורת קרה מול אנשים, שהיא לא מתחברת עד הסוף. יש אנשים כאלה...שלא יוצרים חיבורים מעמיקים .הדר פשוט קולטת אנשים שהקסם שלה מהלך עליהם ואפשר לפסל אותם כמו בחימר.
אין לה סנטימנטים לכלום, היא מניפולטיבית טורבו.
אני מריחה אותה מקילומטרים. אולי אתבדה ניקי, עדיין מוקדם לתוך העונהאני לא בטוחה בהכרח שזה מניפולטיביות.... מרגיש שיש לה קצת תקשורת קרה מול אנשים, שהיא לא מתחברת עד הסוף. יש אנשים כאלה...שלא יוצרים חיבורים מעמיקים .
מרגיש שהיא באיזשהיא הצגה, יש שם המון מאמץ... לדבר בטון השקט הזה, להראות שהיא תמיד בנימוס. זה מרגיש בשליטה מדי, לא פתוח באמת.
חחח ניפגש למעקב בעוד שבועאני מריחה אותה מקילומטרים. אולי אתבדה ניקי, עדיין מוקדם לתוך העונה![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.