דעה לא פופולרית, אבל אני מחבבת את התאומים. מעדיפה אותם על פני רוב הבית.
S SNIPES Well-known member 23/6/24 #120 דעה לא פופולרית, אבל אני מחבבת את התאומים. מעדיפה אותם על פני רוב הבית.
י יונתנסקי Well-known member 23/6/24 #122 ופעם אחרונה שאני מערבבת אתכם עם "לא האח הגדול". הערב היה סיום אליפות אירופה בשחייה. יש לנו מדליית כסף. רון פולונסקי, 4 כפול 100 מעורב. אין "התקווה" אבל יש פודיום ודגל ישראל. נגמר, ועצוב לי.
ופעם אחרונה שאני מערבבת אתכם עם "לא האח הגדול". הערב היה סיום אליפות אירופה בשחייה. יש לנו מדליית כסף. רון פולונסקי, 4 כפול 100 מעורב. אין "התקווה" אבל יש פודיום ודגל ישראל. נגמר, ועצוב לי.
tortt Well-known member 23/6/24 #123 "גם אני עשיתי 200 יום מילואים, אפילו יותר מעידן" והם לא ראו את הת.ז של עידן אשכרה גם דיירי הבית מבינים שזה מה שהוא בא למכור.
"גם אני עשיתי 200 יום מילואים, אפילו יותר מעידן" והם לא ראו את הת.ז של עידן אשכרה גם דיירי הבית מבינים שזה מה שהוא בא למכור.
willing Well-known member 23/6/24 #124 נכתב ע"י tortt: "גם אני עשיתי 200 יום מילואים, אפילו יותר מעידן" והם לא ראו את הת.ז של עידן אשכרה גם דיירי הבית מבינים שזה מה שהוא בא למכור. לחץ כדי להרחיב... את חושבת שמתייחסים אליו בבית כקדוש כמו שהתאומים רמזו?
נכתב ע"י tortt: "גם אני עשיתי 200 יום מילואים, אפילו יותר מעידן" והם לא ראו את הת.ז של עידן אשכרה גם דיירי הבית מבינים שזה מה שהוא בא למכור. לחץ כדי להרחיב... את חושבת שמתייחסים אליו בבית כקדוש כמו שהתאומים רמזו?
אחמאודגדול Well-known member 23/6/24 #125 נכתב ע"י tortt: "גם אני עשיתי 200 יום מילואים, אפילו יותר מעידן" והם לא ראו את הת.ז של עידן אשכרה גם דיירי הבית מבינים שזה מה שהוא בא למכור. לחץ כדי להרחיב... זאת ממש חוצפה להגיד את זה, מילואים זה לא אותם מילואים, הם לא חוו את אותו דבר, חצופים.
נכתב ע"י tortt: "גם אני עשיתי 200 יום מילואים, אפילו יותר מעידן" והם לא ראו את הת.ז של עידן אשכרה גם דיירי הבית מבינים שזה מה שהוא בא למכור. לחץ כדי להרחיב... זאת ממש חוצפה להגיד את זה, מילואים זה לא אותם מילואים, הם לא חוו את אותו דבר, חצופים.