צפייה מהנה
זה "הלפחות" ?לפחות יש אח לילה
נכון הביאו לחבשוש רקדן חדשזה "הלפחות" ?
יש בודפסט 2023
ויש גם "רוקדים עם כוכבים" שיהיה הפעם דרמטי.
אחד הרקדנים (לא כוכב, רקדן מקצועי) קרע רצועה , או משהו כזה....
מקווה בלי בר. לא מסוגלת לצפות כשהיא נמצאת, היא מסתכלת רק על המצלמה ועסוקה רק בלסדר את השיערלפחות יש אח לילה
פעם סיכומי הפרק היו ארוכים ובסביבות 23.פרק רע
פרק גועל נפש
אתמול כשאברהם צעק על סתיו "איפה ספיר ואיפה את", כ"כ רציתי שתענה לו שספיר בבית והיא עדיין כאן, על האף שלו.
כששאל אותה מה היא תרמה לעולם מלבד סאונדים לטיקטוק כ"כ רציתי שתשאל אותו מה הוא תרם מלבד סאונדים של נאדים מתחת לשמיכה עם האקסית שלו.
אני כ"כ רוצה שלא תפחד ותתחיל לפתוח את הפה ולענות, היא חריפה וחדה אבל משום מה היא לא יורדת לרמה של אברהם ואותי זה די מחרפן.
כן. היא חריפה וחדה.חריפה וחדה חחחחחחחחחחח
מסכימה קל לטעות בה היא פיקחית מאודכן. היא חריפה וחדה.
היא יצור מתעתע. גם לי היו המון רגעים העונה שחשבתי לעצמי וואו, היא הכי לא הבמבה הכי פריכה בשקית.
אבל לאורך העונה לאט ובזהירות, הבנתי שהיא יותר חדה מכולם שם יחד.
כן זה מעצבןאתמול כשאברהם צעק על סתיו "איפה ספיר ואיפה את", כ"כ רציתי שתענה לו שספיר בבית והיא עדיין כאן, על האף שלו.
כששאל אותה מה היא תרמה לעולם מלבד סאונדים לטיקטוק כ"כ רציתי שתשאל אותו מה הוא תרם מלבד סאונדים של נאדים מתחת לשמיכה עם האקסית שלו.
אני כ"כ רוצה שלא תפחד ותתחיל לפתוח את הפה ולענות, היא חריפה וחדה אבל משום מה היא לא יורדת לרמה של אברהם ואותי זה די מחרפן.
כן, אני רואה איך היא נזהרת במילים. שורף ליהיא יודעת שכל מילה שהיא אומרת מנצלים
כל הקבוצה מתלבשת עליה
כמו עם החרם או החולה
היא חריפה וחדה מאוד אבל אין לה פה חד ומהיר לצערי...היא לא משהו וורבאלית במיוחד לא כשהיא בלחץאתמול כשאברהם צעק על סתיו "איפה ספיר ואיפה את", כ"כ רציתי שתענה לו שספיר בבית והיא עדיין כאן, על האף שלו.
חריפה וחדה ?????? סתיו שלנו חריפה וחדה ????????אתמול כשאברהם צעק על סתיו "איפה ספיר ואיפה את", כ"כ רציתי שתענה לו שספיר בבית והיא עדיין כאן, על האף שלו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.