אז מה קורה
עוז שורף את אברהם?
בתקווה שזה יצליח
אז מה קורה
עוז שורף את אברהם?
אני לא צופהאיזה בריון אברהם
פשוט נורא
קשה לצפיה
איזה בריון אברהם
פשוט נורא
קשה לצפיה
אבל זאת האמת, היא לא חייבת להגיד לא להיכנס למטבח אבל היא הסתכלה ובדקה באלף עיניים מה אנשים עושים שם ובאילו מצרכים הם משתמשים.ליאל שומר על ספיר
סתיו אל תגידי סתם, היא אף פעם לא אמרה למישהו לא להיכנס במטבח, תמיד הציעה לך
![]()
היא אסרה על סתיו מלא פעמים להכין את מה שרצתהאבל זאת האמת, היא לא חייבת להגיד לא להיכנס למטבח אבל היא הסתכלה ובדקה באלף עיניים מה אנשים עושים שם ובאילו מצרכים הם משתמשים.
סתיו מבואסת כי היא עוברת השפלות ועליהום מאברהם שניר ושיי כמה ימים ברצף.סתיו מבואסת כי היא חשבה שספיר תצצא מהבית וכל הבעיות שלה יפתרו:
היא תקבל את אברהם חזרה,
היא תבשל לכולם והם יהנו מהאוכל שלה
ליאל יעשה לה את האיפור והשיער.
בפועל ספיר יצאה ושום דבר מהדברים האלו לא קרו כמו שהיא חשבה…
האמת היא שהיא קינאה בספיר ובכבוד שהיא קיבלה מכל שאר הדיירים והייתה מתה לקבל אותו. ועכשיו שהיא רואה שהיא לא מקבלת אותו אוטומטית היא מתוסכלת…
אני לא מדברת על זה, אלא על הקטע שבו היא הייתה חייבת להזכיר את ספיר מול ליאל כדי להקטין אותה. זה היה נטו כדי להעלות לעצמה את האגו ולשכנע את עצמה שיותר טוב מבחינת אוכל בבית כשספיר בחוץ, כשבפועל זה לא תואם את הפנטזיה שהיא בנתה לעצמה. אז היא הייתה חייבת לקבל חיזוק כדי לעלות לעצמה את האגו ולא קיבלה את זה בחזרה מליאל שלא ״זרם״ עם השקר שלהסתיו מבואסת כי היא עוברת השפלות ועליהום מאברהם שניר ושיי כמה ימים ברצף.
אבל באמת יותר טוב לה שספיר בחוץ, היא לא נתנה לה הרגשה נוחה שהייתה במטבח ותמיד הסתכלה על מה שאוכלים.אני לא מדברת על זה, אלא על הקטע שבו היא הייתה חייבת להזכיר את ספיר מול ליאל כדי להקטין אותה. זה היה נטו כדי להעלות לעצמה את האגו ולשכנע את עצמה שיותר טוב מבחינת אוכל בבית כשספיר בחוץ, כשבפועל זה לא תואם את הפנטזיה שהיא בנתה לעצמה. אז היא הייתה חייבת לקבל חיזוק כדי לעלות לעצמה את האגו ולא קיבלה את זה בחזרה מליאל שלא ״זרם״ עם השקר שלה
אבל זה לא מה שהיא מחפשת, היא מחפשת את ההערצה של שאר הדיירים ואת הכבוד שהם היו נותנים לספיר והיא לא מקבלת את זה.אבל באמת יותר טוב לה שספיר בחוץ, היא לא נתנה לה הרגשה נוחה שהייתה במטבח ותמיד הסתכלה על מה שאוכלים.
רדיפה אובססיביתסתיו מבואסת כי היא עוברת השפלות ועליהום מאברהם שניר ושיי כמה ימים ברצף.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.