mariamma 86
Well-known member
ליאל ומעתוק מסבירים את סתיו הכי טוב
עושים לה שירות מעולה
תענוג
עושים לה שירות מעולה
תענוג
משכנעים את המשוכנעיםליאל ומעתוק מסבירים את סתיו הכי טוב
עושים לה שירות מעולה
תענוג
בגלל זה הוא מדשדש בסקרים?משכנעים את המשוכנעים
מבחינת מתנגדי סתיו, אברהם מסביר אותה הכי טוב (וליאל עד לפני שבוע)
נראה...שזאת..בקצב הזה אני אחשוב, שעוז עשה לספיר טובה שהוא הוציא אותה מהבית ונתן לה בוסט והיום טוב, ולהתחיל את תכניות העתידיות שלה…
והשאיר את הבית ככה..
הבית באמת השתגע אחרי שיצאהנראה...שזאת..
הדייסה..שבישלה על הגז...
שמה על הכיריים...
הודחה...
ושכחה...
לכבות....
אולי גם נתן לה לראות את אברהם האמיתי בלעדיהבקצב הזה אני אחשוב, שעוז עשה לספיר טובה שהוא הוציא אותה מהבית ונתן לה בוסט והיום טוב, ולהתחיל את תכניות העתידיות שלה…
והשאיר את הבית ככה..
עוז גם נותן להבין כמה היא החזיקה את אברהם על כתפייהבקצב הזה אני אחשוב, שעוז עשה לספיר טובה שהוא הוציא אותה מהבית ונתן לה בוסט והיום טוב, ולהתחיל את תכניות העתידיות שלה…
והשאיר את הבית ככה..
את זה המשפחה שלו למדה השבוע, הם מתחרטים על היום שהיא יצאה.. כנל התומכיםעוז גם נותן להבין כמה היא החזיקה את אברהם על כתפייה
היא הלכה והיא איבד את זה סופית
הוא רק מדרדר מרגע לרגע
ברור שזה לטובתה, הדיירים שיוצאים לפני הגמר מקבלים תמיד יותר תשומת לב מהדיירים שיוצאים בגמר (למעט מקום 1-3)בקצב הזה אני אחשוב, שעוז עשה לספיר טובה שהוא הוציא אותה מהבית ונתן לה בוסט והייפ טוב, ולהתחיל את תכניות העתידיות שלה…
והשאיר את הבית ככה..
בטח ובטח בעונה הזאת שכל תשומת הלב תהיה על סתיו מהשנייה שהם יצאו…ברור שזה לטובתה, הדיירים שיוצאים לפני הגמר מקבלים תמיד יותר תשומת לב מהדיירים שיוצאים בגמר (למעט מקום 1-3)
מי זוכר מקום 3?ברור שזה לטובתה, הדיירים שיוצאים לפני הגמר מקבלים תמיד יותר תשומת לב מהדיירים שיוצאים בגמר (למעט מקום 1-3)
זה אומר שסתיו תזכה?פרק נוראי.
איך אפשר להנות לראות קבוצה מתעללת במישהו גם אם הוא הכי מעצבן בעולם?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.