נורא אבל כולם מקנאים באור אז זה מתקזז להםמקנאה בהדר עכשיו גם מקנאה בגמד מה יהיה
בחורה הזויה פרידה
אם זה אור או פרידה בסוף אני לגמרי אורנורא אבל כולם מקנאים באור אז זה מתקזז להם
הוא לא יקח אבל מבחינתי אם זה בין פרידה לכול השאר ובמיוחד הדר אני מעדיף אותהאם זה אור או פרידה בסוף אני לגמרי אור
הדר היא בחורה גנרית ...קלישאה של בר כהן ונעמה קסרי, דנה רון למתחילים. פרידה היא הסיבה שהמון אנשים פותחים את הטלוויזיהמקנאה בהדר עכשיו גם מקנאה בגמד מה יהיה
בחורה הזויה פרידה
בעיני הדר היא שני גולדשטיין At bestהדר היא בחורה גנרית ...קלישאה של בר כהן ונעמה קסרי, דנה רון למתחילים. פרידה היא הסיבה שהמון אנשים פותחים את הטלוויזיה
הן שתיהן אותו שיטהדר היא בחורה גנרית ...קלישאה של בר כהן ונעמה קסרי, דנה רון למתחילים. פרידה היא הסיבה שהמון אנשים פותחים את הטלוויזיה
לא זכור לי שהן היו פמיניסטיות שבאמת מכבדות את עצמןהדר היא בחורה גנרית ...קלישאה של בר כהן ונעמה קסרי, דנה רון למתחילים. פרידה היא הסיבה שהמון אנשים פותחים את הטלוויזיה
בר הכי פמיניסטית כיבדה את עצמה אבל גילתה חולשה מול אליאבלא זכור לי שהן היו פמיניסטיות שבאמת מכבדות את עצמן
קווית שהדר או אמילי תינצל מהדחה במשימה אתמול ותעמיד אותה זה היה עושה רק טובפרידה התעוררה
זה נחמד
הייתה בתרדמת קשה
מה שיביא לה את הניצחון בנוק אאוט
זה חזית גלויה מול הדר... עד הסוף.
רק שהיא מדמיינת חזית בכוחפרידה התעוררה
זה נחמד
הייתה בתרדמת קשה
איך טיפסה עד המרפסת כדי לתת את השואו שלה....פרידה התעוררה
זה נחמד
הייתה בתרדמת קשה
היא לא צריכה היא כבר שחקניתאיך טיפסה עד המרפסת כדי לתת את השואו שלה....
פרידה צריכה לשחק בטלנובלות טורקיות או בבוליווד....
בטורקמינסטן... רק בהודו מחכים להאיך טיפסה עד המרפסת כדי לתת את השואו שלה....
פרידה צריכה לשחק בטלנובלות טורקיות או בבוליווד....
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.