"טוב טוב אחר כך אני אבכה" :ROFLMAO:
Christina 1001 Well-known member 15/8/24 #78 נכתב ע"י גליה 1211: איזה משעמם לחץ כדי להרחיב... כבר התרגלתי
willing Well-known member 15/8/24 #82 לא הבנתי איך זה אומר לגלות שלא יפרגנו לגניבת שיר של אמילי. למה אמורים בדיפולט לפרגן על מקרה כזה? עינטרסטינג
לא הבנתי איך זה אומר לגלות שלא יפרגנו לגניבת שיר של אמילי. למה אמורים בדיפולט לפרגן על מקרה כזה? עינטרסטינג
W wellcome2 Well-known member 15/8/24 #90 נכתב ע"י BlameCoco: עכשיו החלק שעושים לאור בר כהן? ומחרבים את הפורמט עוד יותר? לחץ כדי להרחיב... איך עושים?
נכתב ע"י BlameCoco: עכשיו החלק שעושים לאור בר כהן? ומחרבים את הפורמט עוד יותר? לחץ כדי להרחיב... איך עושים?
B BlameCoco Well-known member 15/8/24 #92 נכתב ע"י wellcome2: איך עושים? לחץ כדי להרחיב... מוציאים אותו פיזית מהבית לפגוש משפחה
Christina 1001 Well-known member 15/8/24 #89 ועכשיו.. הכוכב האמיתי של העונה, זה שסוחב על הגב את כל העלילות, ההתססות והחנפנים חסרי האישיות בבית
Christina 1001 Well-known member 15/8/24 #93 "המוח אומר טוסט נקניק אבל הלב אומר דודי שמש" אני רוצה חולצה עם המשפט הזה כאן ועכשיו
Psy Bear Well-known member 15/8/24 #94 השיר של החוויה שלה מהלב שלה על כל מה שהיא עברה שהיא כל כך קשורה אליו.... היא לא זוכרת מילים חחחח
willing Well-known member 15/8/24 #97 לאור יש הגב הכי חזק העונה, איתי לוי. אני מאמינה שלכן עורכים אותו בהרבה חסד ושומרים עליו וסביבו העונה כמרכז
לאור יש הגב הכי חזק העונה, איתי לוי. אני מאמינה שלכן עורכים אותו בהרבה חסד ושומרים עליו וסביבו העונה כמרכז