יופי גאיה יוצאת בשבת
מ מורבידי2.0 Member 29/8/24 #201 מוכרת בבורגר : " תרצה להוסיף קטשופ על זה ? " די ג'יי : " מישהי כמוך אף פעם לא הכרתי" .
ג גליה 1211 Well-known member 29/8/24 #203 נכתב ע"י מורבידי2.0: מוכרת בבורגר : " תרצה להוסיף קטשופ על זה ? " די ג'יי : " מישהי כמוך אף פעם לא הכרתי" . לחץ כדי להרחיב... זה מטורף
נכתב ע"י מורבידי2.0: מוכרת בבורגר : " תרצה להוסיף קטשופ על זה ? " די ג'יי : " מישהי כמוך אף פעם לא הכרתי" . לחץ כדי להרחיב... זה מטורף
yoni564712 Well-known member 29/8/24 #205 נכתב ע"י tarimulu: "ממש עוד מעט נספר לכם מתי נפתח את ההצבעות" "או שאולי נשכח" לחץ כדי להרחיב... בכוונה פותחים בתחילת הפרק הוא מכין את הקרקע לעוד הדחה ''מפתיעה'' מקווה מאוד שגאיה
נכתב ע"י tarimulu: "ממש עוד מעט נספר לכם מתי נפתח את ההצבעות" "או שאולי נשכח" לחץ כדי להרחיב... בכוונה פותחים בתחילת הפרק הוא מכין את הקרקע לעוד הדחה ''מפתיעה'' מקווה מאוד שגאיה
Banshee2012 Well-known member 29/8/24 #207 נכתב ע"י yoni564712: בכוונה פותחים בתחילת הפרק הוא מכין את הקרקע לעוד הדחה ''מפתיעה'' מקווה מאוד שגאיה לחץ כדי להרחיב... רביעית בסקרים עוז כבר עשה את ההפתעה שלו שהעיף את עידן מלאני בגמר
נכתב ע"י yoni564712: בכוונה פותחים בתחילת הפרק הוא מכין את הקרקע לעוד הדחה ''מפתיעה'' מקווה מאוד שגאיה לחץ כדי להרחיב... רביעית בסקרים עוז כבר עשה את ההפתעה שלו שהעיף את עידן מלאני בגמר
willing Well-known member 29/8/24 #204 אור עבר להילוך גמר, של לדבר על הילד ועל האבא. אני רואה עכשיו את ההתנצלות השקרית והעילגת הפרק. הכל לפי הספר.
אור עבר להילוך גמר, של לדבר על הילד ועל האבא. אני רואה עכשיו את ההתנצלות השקרית והעילגת הפרק. הכל לפי הספר.
מ מורבידי2.0 Member 29/8/24 #208 מישהו יכול לתמצת לי מה זה "סיפור הנקניקיות" ? קראתי ברשתות שהיה יומיים ריב על זה , אבל אין לי שמץ . מישהו יכול לספר ?
מישהו יכול לתמצת לי מה זה "סיפור הנקניקיות" ? קראתי ברשתות שהיה יומיים ריב על זה , אבל אין לי שמץ . מישהו יכול לספר ?