שרשור תלונות + חיובי + הגעה למעבדה.

../images/Emo45.gif + ביקור מלכותי לפני!

ושיר אחד שאני רוצה בהופעה-לפעמים. יבוא טוב עם האווירה החורפית הזאת.

עלאק

תלונות: -כולם מסביבי חולים,אבל אני בריאה ואני חייבת ללכת לביצפר. -מחר יש לי תאורייה ואם אני לא עוברת אני מתאבדת. -עוד מעט יש מתכונת בהיסטוריה. -יש איזה אחד שמתריד אותי בפאלפון... חיובי: -הכל. -הוא הגיע היום לביצפר.=] ויש לי הרגשה ממש ממש טובה בימים האחרונים =] ו...אני לא יודעת אם אני מגיעה,אני משערת שלא

../images/Emo45.gif סוףסוף.

תלונות - קר לי כל הזמן. ו... זהו בעיקרון. חיובי - משתפר היחס מההורים. שיר שאני רוצה בירושלים - תענה לי ולפעמים. [חורף.]

ליאןןן

New member
../images/Emo31.gif

תלונות: אני רוצה הופעה ואני לא יכולה להגיע לירושלים. מתחתי גיד. אני עייפה. חיובי: שביתה מחר. טורקיה עוד שבוע..קצת שקט.

Noam TG

New member
!!WITS../images/Emo45.gif../images/Emo115.gif

תלונות: -לחץ בלימודים=/ -עייייייף -איייייייייף -רעעעב
חיובי: -נו סקול מחר!!!!
-מחרתיים הופעה
כמובן שמגיע למעבדה

נממ..

(זה היה הדבר הכי דומה לקשת שמצאתי..) החרם שלי על הופעות מלאות נמשך.. כרגיל..
תלונות: - אני עייפה - אני נוסעת לקצרין וקשת לסופש וזה המווווווון שעות נסיעה - אני נוסעת לירחום חמושוש הבא וישר משם לקשת (איזה 8 שעות נסיעה נחמדות וזה כולל רכבת ו2-3 אוטובוסים - אני צריכה לסיים פרוג'קט באנגלית - נדפקו לי כל האוזניות של כל האייפודים בבית - לאח שלי יש תופים בחדר
- 7 שבתות ברצף מחוץ לבית - לכל אחת מהשבתות האלה אני יוצאת עם תרמיל ענק ומצעים - אני צריכה להכין הדרכות ארוכות כאורך הגלות לכל שבת כזאת - ייאוש כללי
חיובי: - סופ"ש בקשת (כי זה שמח אחרי הכל) - הילה מדברת איתי כרגע
- תומר
- סיימתי את הכיפה שעמלתי עליה כה רבות
- אכלתי סושי
(פתחו חדש באבן גבירול והוא ממש מעולה!!!) - קבלתי אישור למילונית

הי הי, את בגולן בסופשבוע../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

בשישי כנראה אהיה במרכז, אבל שבת אני בבית דברי איתי

בבקשה אל תהרגי אותי!

הייתי בכל החמשוש האחרון מטר מהמושב שלך ולא התקשרתי.. בעז"ה בעז"ה בעז"ה ביום ראשון אני שוב בקשת אז אני אדבר איתך..

../images/Emo121.gif../images/Emo31.gif=/

אבא לא מרשה לי להסתובב בירושליים עד הבוקר.. יש פה מישהו שחוזר לחיפה עם רכב ורוצה להיכנס חינם?

כן כן.

אני לא מצליחה לשלוח את המסרים..משו פה דיי דפוק אבל תשלח לי אתה אני אנסה להגיב. יש רכב פרטי עד חיפה וכניסה חינם שזה אפילו עוד יותר טוב:).

למעלה