שרשור תמונותת

ronali001

New member
חחחחחח אוקי ../images/Emo3.gif

תסלחי לי על הבורות חחח אבל מזה לטגלן? XD

XoLilMissLolaoX

New member
חחחחח שטויות../images/Emo8.gif

לטגלן זה לשים בקישורים של הודעות שלמעלה כמו "הסרטונים האהובים עלינו" "שירשור פרדה מבוב בראייר" וכו'

ronali001

New member
חחחח כןכןןןן בכיףף!! ../images/Emo3.gif

חחחחחח האמת בכלל התלבטתי אם לפתוח את השרשור הזה,סתם משיעמום לא חשבתי שתזרמו :) מגנייב שזה יצא ככה XD

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifועכשיו כשאני בבית- נמשיך~

אני אפתיע את כולכן ואשים מישהו לא אסיאתי! .... וכן, אני חושבת שהוא חתיך. SUE ME. [אם מישהי לא מזהה אותו בעצמה, אני ארביץ לה. פפפפפ.]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif-כאפה-

אלן ריקמן, ONLY השחקן הכי מוכשר EVER. [אולי אחרי ג'וני דפ, אבל הם די שווים מבחינת רמת האהבה שלי אליהם~] שיחק בכל כך הרבה סרטים שאין לי מושג מאיפה להתחיל ;_; אבל הכי מוכר שלו [לצערי] זה הארי פוטר
וסוויני טוד~ ודוגמה~ ועוד מלאאאאאאאאאאאאא שאין לי כוח לפרט. אגב, הוא בן... 65. או 64. משהו בסגנון הזה~

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifממ טוב אין לי באמת כוח...

אז אני פשוט אשים את 13 האנשים הכי
שתראו בחייכם. [את חלקם כבר שמתי פה אבל לא נורא] מימין לשמאל- קים ג'ונגוון, מוכר בשם יאסונג, בן 26 וחצי. קים יונגוון, מוכר בשם קאנגין, בן 26. פארק ג'ונגסו, מוכר בשם ליטוק, בן 27 וחצי. קים קיבום, בן 23 וחצי. צ'וי שיוון, בן כמעט 24. לי היוקג'א, מוכר בשם אונהיוק, בן כמעט 25. קים היצ'ול, בן 27 וחצי. האן גנג, מוכר [גם] בשם האנקיונג, בן 27. לי סונגמין, בן 26. צ'ו קיוהיון, בן 23. לי דונגהא, בן 24 וחצי. שין דונגהי, המוכר בשם שינדונג, בן 25 וחצי. קים ריווק, בן 23 וחצי.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifמיאו~

סתם כי בא לי. 이 기광, מהלהקה B2ST~~~ ^_^ [וכן אני מתלהבת מהעובדה שאני יודעת לכתוב בקוריאנית. SUE ME. וכיוון שאתן לא יודעות לקרוא את זה אני אתרגם לכן- לי קיקוואנג. פפ~ D:]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifועוד אחת כי בא לי... למה מה תעשו לי?!

מימין לשמאל [לא זוכרת גילאים מדויקים שלהם, תתמודדו]- פארק יוצ'ון, מוכר בשם מיקי [MICKY] שים צ'אנגמין, מוכר בשם מקס [MAX] קים ג'אג'ונג, מוכר בשם הירו [HERO] קים ג'ונסו, מוכר בשם שיה [XIAH] ג'ונג יונהו, מוכר בשם יו-נוו [U-KNOW] לשעבר הלהקה דונג באנג שין קי~ כיום הם התפצלו לJYJ [יעני ג'אג'ונג יוצ'ון ג'ונסו] והומין [יונהו-צ'אנגמין]... אבל אני מתכחשת לעובדה הזאת פפ~ אם אתן שואלות אותי, ט'וו, ג'אג'ונג וג'ונסו הכי חתיכים~ ואז יונהו ובסוף יוצ'ון וצ'אנגמין~ צ'אנגמין קצת יותר סתם כי הוא 1.88 ;_;

NoAmItA ChAn

New member
אויש, רעיון נהדר לשרשור! דיוויד קוק

David Cook זוכה אמריקן איידול עונה 7 אם אני לא טועה. פשוט כישרון ברמות מטורפות

NoAmItA ChAn

New member
טעות שלי, היה כבר דיוויד XD ג'ון בון ג'ובי!

לא להאמין שהוא בן 50 הבחור <: הלוואי עליי להיראות כ"כ טוב בגילו T_T

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאני חייבתתתתתתתתת

כי הוא פשוט כלכך מדהים
בעיקר עם הבלונד שיש לו עכשיו, אני מתה. ;_; לי ג'ון מהלהקה אמבלאק~ שם אמיתי שלו זה מסתבר לי ג'ון סאן 0.0; הו וואל. XD וסתם כי הוא פשוט כל כך
, אני חייבת. ;_; http://www.youtube.com/watch?v=8wEKfNhYUg4 זה ששר בהתחלה ומרים את החולצה~ הוא גם הבלונדיני היחיד שם, לא קשה לזהות אותוXD הוא כזה *_* ואגב, הוא עושה את זה בכל סינגל שלהם. זה -נורא- כיף. D:

למעלה