לא הבנתי מה מצחיק
א איירה גיינס New member 21/2/04 #46 כן בדיוק! ככה הוא בדיוק נראה רק בלי איפור כחול.... אגב השחקן שמשחק אותו ממש מתאים לו. חלק מהאורקים פה אף פעם לא רראיתי. באמת יש כאלה אורקים בסרט?
כן בדיוק! ככה הוא בדיוק נראה רק בלי איפור כחול.... אגב השחקן שמשחק אותו ממש מתאים לו. חלק מהאורקים פה אף פעם לא רראיתי. באמת יש כאלה אורקים בסרט?
י יסמין טרוגובוף New member 21/2/04 #56 יווווו! זה האורק (החמודדדדד!) מהסרטון הזה: http://corvette.boise.wirestone.com/gollum/gollum.swf
P Pink Princess New member 20/2/04 #14 או לשם שינוי משהו יפה בפורום.... *מקיאה* לא מאמינה שאמרתי את זה *מקיאה*
H HepatitisTypeMaccabi New member 20/2/04 #20 למה לא הראת את אורק תפוח אדמה? נווו אתם יודעים, זה שפיקד על ההתקפה על מינס טירית'.......
G Glida banana New member 20/2/04 #27 אני וחברה שלי דווקא קוראות לו מסטיק חברה שלי אמרה שהוא נראה כמו מסטיק שלעסו אותו (והיא גם די צודקת) ובדיוק התכוונתי לשים תמונה שלו אבל הקדימו אותי
אני וחברה שלי דווקא קוראות לו מסטיק חברה שלי אמרה שהוא נראה כמו מסטיק שלעסו אותו (והיא גם די צודקת) ובדיוק התכוונתי לשים תמונה שלו אבל הקדימו אותי