ועשיו ספיישל קגומה/אינוי!!! נתחיל בסצנה האהובה עלי מפרק 13....
א אלונית 2006 New member 17/5/05 #123 רק נדמה לי שאני שמה תמונות לעצמי??? אני מקווה שלא... *סוגדת גוגל*
K Kiku New member 18/5/05 #133 כל התמונות מדהימות! שמרתי חלק בינתיים, אח"כ אשמור עוד... המון תודה לכל מי שטרח ושם תמונות! ^^
א אלונית 2006 New member 18/5/05 #135 כשאני אחזור הבייתה תתכוננו להצפה... כן כן אני כותבת מהמחשביזבל של המעבדה הביולוגית, המורה עוזרת למתקשים, אז אני כאן מתחת לאף שלה.... ציירתי טונה אינוי+ קגו....ואני מתכוונת להעלות אותם.... (מחשבי המעבדה כל כך דפוקים...אפילו נטקס אין להם!~ ורובם מקבלים את הנטקס עם המחשב!!!)
כשאני אחזור הבייתה תתכוננו להצפה... כן כן אני כותבת מהמחשביזבל של המעבדה הביולוגית, המורה עוזרת למתקשים, אז אני כאן מתחת לאף שלה.... ציירתי טונה אינוי+ קגו....ואני מתכוונת להעלות אותם.... (מחשבי המעבדה כל כך דפוקים...אפילו נטקס אין להם!~ ורובם מקבלים את הנטקס עם המחשב!!!)
מ מלפפון ים 1 New member 18/5/05 #136 ../images/Emo107.gifכשאמרת, 'ציירתי טונה אינוי+ קגו', אז לשנייה חשבתי שזה ''ציירתי טונה אינוי+ קוגה' XDD
../images/Emo107.gifכשאמרת, 'ציירתי טונה אינוי+ קגו', אז לשנייה חשבתי שזה ''ציירתי טונה אינוי+ קוגה' XDD
א אלונית 2006 New member 18/5/05 #137 מה הקשר לדג? הנה כמה מהמוצלחים.... היית צריך לנשק אותה בקטע של החיבוק! (אינוי שוב לא קרא את התסריט...)
מה הקשר לדג? הנה כמה מהמוצלחים.... היית צריך לנשק אותה בקטע של החיבוק! (אינוי שוב לא קרא את התסריט...)