שרשור תמונות כנף

vitamin P

New member
למה אני לא מצליח להעלות???../images/Emo4.gif

אני אנסה יותר מאוחר שוב תפוז נתקע לי בעת שליחה וגודל התמונה בסדר

ארזS

New member
לבקשת דור . . .

הנה כמה תמונות שלי שצילמתי לפני כשנה בטיסה שלי מנתב''ג לז'נבה במטוס 737-858 4X-EKA

ארזS

New member
~~~1~~~

לאחר שיצאנו מקו החוף של תל אביב, ממש בשעת הזריחה.

ארזS

New member
~~~3~~~

ואז רציתי לראות מה רואים מצד ימין של המטוס... היה שם מושב פנוי ואשה נחמדה שאיפשרה לי לשבת שם כמה דקות ולצלם את הכנף עם הרישום של המטוס.

ארזS

New member
~~~5~~~ [ואחרונה לבינתיים]

לפני הנחיתה בז'נבה. אם נהניתם מהתמונות אשמח לדעת. אם לא נהניתם, תשמרו את זה בבטן

אמנם אני מכיר אותן

אבל הן מצויינות ! הייתי שם גם מטיסות שלי לחו"ל אם לא היה נשרף הדיסק :) אולי עוד נציל אותו, כרגע לא ידוע אם יצליח או לא :>

ארזS

New member
צ'מע דור

אני, כל פעם שמעביר תמונות מהמצלמה למחשב צורב את הקבצים מיד על CD. תעשה כמוני ואז לא יהיו בעיות.

אני כל חודש עושה גיבויים ש....

בעדיפות עליונה נמצאת התיקייה הדיגיטלית שלי. אבל הפעם זה לא היה תלוי בי, התמונות לא היו על המצלמה שלי, אבל לא נורא - נקווה שיצליחו לשחזר את זה מתישהו. זה שוכב במעבדה של חבר :)

ny22

New member
מנהל
גם לי נשרף פעם הדיסק....

ויכול להיות שיצליחו לשחזר את המידע שלו ולהביא לי!

אהבתי מאד!

אשמח לראות עוד אם אפשר גם של תא הנוסעים. שאלה- ההקפה לקראת הנחיתה בז'נבה לא הייתה גבוהה מדי? העיר נראית קרובה אבל המטוס גבוה.

לא זו טעות שלי

השדה הרבה יותר רחוק, בקצה הרחוק ביותר של האגם, בקצה העליון של התמונה. העיר הקרובה זו לא ז'נבה

ארזS

New member
להגיד לכם את האמת ?

א. אני ממש לא זוכר... הייתי די עסוק בלהתרגש
ב. ...וחוץ מזה, מה אני מבין אם המטוס גבוה או נמוך ? אני לא טייס אמיתי ולא טייס בסימולטורים אז ממש לא מבין בדברים האלה...

ny22

New member
מנהל
ארז - כמו תמיד

תמונות ממש ממש יפות! תודה

למעלה