אם כל הכבוד לצביקה ויש כבוד הוא כבר לא קול קובע בנוגע לג'קו וחבריו בפורום הזה...
N Nova5 New member 10/1/07 #160 אם כל הכבוד לצביקה ויש כבוד הוא כבר לא קול קובע בנוגע לג'קו וחבריו בפורום הזה...
R rifkin1 New member 10/1/07 #224 גזורי הזה כן היה בגמר הוא עומד מצד שמאל (זה ממש עצוב שאני יודעת על מי מדובר...) צביקה יודע מה הוא אומר...חחח
גזורי הזה כן היה בגמר הוא עומד מצד שמאל (זה ממש עצוב שאני יודעת על מי מדובר...) צביקה יודע מה הוא אומר...חחח
ש ש י ר ל י 0 1 New member 10/1/07 #193 כתבתי ששמקלע עלה לבמה ומה שיאנה ה העלתה זאת התמונה שהתכוונתי..
T talytal New member 10/1/07 #175 הנה גזורי כמו שאמרתי, תמונה סבירה אין, אבל בשביל לזהות במי מדובר לא צריך הרבה, נכון?
ש ש י ר ל י 0 1 New member 10/1/07 #82 חחחחח../images/Emo6.gif זאת פמליה שלמה מן חבורה כ כזאת בעלי שיער ארוך,כשמסתכלים מהצד,לא כך?
R reviital New member 10/1/07 #44 איזה תמונות יפות, תודה קארינוש מאחלת לך להרגיש טוב -לך ולכל בנות הפורום החולות... ביניהם אני גם מה לעשות? חייבת להצטרף ולא להיות שונה... שאלה לי אליך, בתמונה הזו -------) בן כמה ג'קו היה? הוא נראה שם קטנצ'יק, פיצפון!!
איזה תמונות יפות, תודה קארינוש מאחלת לך להרגיש טוב -לך ולכל בנות הפורום החולות... ביניהם אני גם מה לעשות? חייבת להצטרף ולא להיות שונה... שאלה לי אליך, בתמונה הזו -------) בן כמה ג'קו היה? הוא נראה שם קטנצ'יק, פיצפון!!
R reviital New member 10/1/07 #45 שאלה מס' 2 התמונה הזו -------------) זו התמונה מטקס אנשי השנה- בה ג'קו הודיעה על פרישה? כי אם אני צודקת, התמונה הזו עשתה לי "שליכטה" בלב...
שאלה מס' 2 התמונה הזו -------------) זו התמונה מטקס אנשי השנה- בה ג'קו הודיעה על פרישה? כי אם אני צודקת, התמונה הזו עשתה לי "שליכטה" בלב...
K Karina85 New member 10/1/07 #49 לדעתי כן. וגם לי היא עושה שליכטה בלב... אבל התקופה הזו מאחורינו תודה לאל... ג'קו חוזר לקרוע את הבמות ...
לדעתי כן. וגם לי היא עושה שליכטה בלב... אבל התקופה הזו מאחורינו תודה לאל... ג'קו חוזר לקרוע את הבמות ...
K Karina85 New member 10/1/07 #57 אההה ולשם ההבהרה! כשהעליתי אותה אני לא שמתי לב שזאת התמונה הזאת כי רואים את התמונות ממש בקטן...
R reviital New member 10/1/07 #73 לא נורא, גם להזכר בדברים כאלה לא מזיק לפעמים, דוקא כדי להכנס לפרופורציות איפה היינו לפני כמה חודשים ואיפה אנו היום! אז למרות הרגש החזק שהתמונה הזו מעוררת - אהבתי שהעלת אותה!
לא נורא, גם להזכר בדברים כאלה לא מזיק לפעמים, דוקא כדי להכנס לפרופורציות איפה היינו לפני כמה חודשים ואיפה אנו היום! אז למרות הרגש החזק שהתמונה הזו מעוררת - אהבתי שהעלת אותה!